Læs det seneste

        DDD-Nyhedsbrev

 

fordeleforside.jpg

 Har du brug for en mentor?

I DDD arbejder vi for, at du og andre dyrlæger har et godt og solidt fodfæste på arbejdsmarkedet. Som medlem af DDD kan du derfor gøre brug af en lang række målrettede efteruddannelsestilbud til fordelagtig medlemspris, og du kan få personlig karriererådgivning.

Læs mere om dine muligheder >

 Content Editor ‭[1]‬

landing page_illu.jpg

 Content Editor ‭[9]‬

Lørdag den 23. september 2017
kl. 10-17 KU Sund

Opdrættere, dyrlæger og alle med interesse for avl af familiedyr til et spændende seminar om sund avl.

ScanStockPhoto_image_1089386.gif 

Læs mere >

 Content Editor ‭[7]‬

COLOURBOX6837739.gif 

Få udviklet din egen ledelsesmæssige praksis ud fra en øget forståelse af  forskellige ledelseskompetencer og -identiteter.

På blot tre kursusdage har du nu mulighed for at tage første skridt til en lederuddannelse på diplomniveau med tilhørende eksamensprojekt og mundtlig eksamen (5 ECTS-point).

Læs mere >

 Content Editor ‭[6]‬

 

Den nye generation på arbejdsmarkedet er født digital. De stiller helt nye krav til ledelse, kolleger og arbejdspladser. For dem er forandringer en forudsætning og ustabilitet en standard. De vil have "tiltideværelse" fremfor tilstedeværelse.

Hvilke krav stiller det til arbejdspladsen?

Se og hør hvordan du bliver klædt på >  

 

 Content Editor ‭[4]‬

oktema.jpg

Hvad er dit ønske til overenskomst-forhandlingerne på det offentlige område?

Læs mere >

 Content Editor ‭[8]‬

Den Danske Dyrlægeforening ser med stor bekymring på, at DTU stopper byggeriet af de klassificerede laboratorie- og staldbygninger, der er forudsætning for at varetage det veterinære beredskab.


Læs pressemeddelelse >

 Content Editor ‭[3]‬

bacc858b-wsava-2017-logo-only_0f50720f5072000000.png

 Content Editor ‭[5]‬

Forside DVT 6 2017.jpg

Det nye DVT er et fællesnordisk temanummer med fokus på dyrevelfærd. Artiklerne fra de nordiske lande eksemplificerer forskellige aspekter af veterinært dyrevelfærdsarbejde – bl.a. når dyr transporteres over store afstande, ved slagtning og forvaltningen af dyrevelfærdsspørgsmål i moderne svineproduktion, i fiskeopdræt, hundeavl og meget mere.

Læs mere >

 Content Editor ‭[2]‬

COLOURBOX18185731.gif 

Den Danske Dyrlægeforening   |   Peter Bangs Vej 30   |   DK-2000 Frederiksberg   |   Tlf. 3871 0888   |   E-mail: ddd@ddd.dk   |   CVR: 5608 5114 Følg os på LinkedIN Facebook