Content Editor ‭[3]‬

 Content Editor ‭[6]‬

​Gå-hjem møde for privatansatte, der selv forhandler løn.

> 7. februar i Aalborg
> 13. marts i Aarhus

 Har du brug for en mentor?

I DDD arbejder vi for, at du og andre dyrlæger har et godt og solidt fodfæste på arbejdsmarkedet. Som medlem af DDD kan du derfor gøre brug af en lang række målrettede efteruddannelsestilbud til fordelagtig medlemspris, og du kan få personlig karriererådgivning.

Læs mere om dine muligheder >

 Content Editor ‭[5]‬

KTKD_Herobillede.jpg

 

fordeleforside.jpg

 Content Editor ‭[10]‬

​Banebrydende forskning ved Københavns Universitet viser, at både rene racehunde og blandingshunde kan racebestemmes med stor sikkerhed med en DNA-test også kaldet en DNA-markør.

Forskerne bag undersøgelsen og Den Danske Dyrlægeforening er glade for resultatet, der kan danne grundlag for, at administrationen af Hundeloven bliver ændret.

Læs pressemeddelelse >

 Content Editor ‭[8]‬

Hovedtanken i det nye veterinærforlig er: "Sunde husdyr er grundlag for et lavt antibiotikaforbrug og resistens-forebyggelse". Det falder fint i tråd med DDDs tanker til forliget. Er alt så godt? Desværre nej. Til stor forundring er der i sidste øjeblik ændret på  antallet af rådgivningsbesøg.

Læs leder fra DVT >

 Content Editor ‭[9]‬

 Content Editor ‭[7]‬

Forside DVT 01 2018.jpg

 Content Editor ‭[4]‬

​Hvad er det - og hvad kan du gøre for at hjælpe hunden?

Næsebor næsten lukket.jpg 

Læs mere >
Den Danske Dyrlægeforening   |   Peter Bangs Vej 30   |   DK-2000 Frederiksberg   |   Tlf. 3871 0888   |   E-mail: ddd@ddd.dk   |   CVR: 5608 5114 Følg os på LinkedIN Facebook