Content Editor ‭[3]‬

malkestald.jpg
Få ny inspiration og viden om, hvordan kvægdyrlægen kan bidrage til at optimere mælkeproduktionen gennem sin rådgivning om yversundhed og mælkekvalitet. Og gå ikke glip af Sektion Kvægs medlemsmøde med fokus på diagnostisk, faglighed og sundhedsrådgivning.

Det foregår i dagene fra 31. august til 1. septemer.

Læs mere og tilmelding >

 Content Editor ‭[4]‬

Syddanmark flytter til København
Søndag 4. september inviterer work-live-stay southern denmark i samarbejde med de faglige organisationer til en karrieredag i København om mulighederne i Syddanmark.

 Læs mere
https://www.ddd.dk/nyheder/kursuskalender/Sider/Arrangement.aspx#/K2016126

 Har du brug for en mentor?

Tjek "mentoroversigten" og find en erfaren dyrlæge, der kan fungere som din mentor - fx om karriereudviklingsmuligheder, udfordringer og ønsker til arbejdslivet.

Læs mere >

 DDD mener...

Kan et nyt mærkeforbedre dyrevelfærden? Ja. Hvis barren sættes, så dyrevelfærden forbedres, og forbrugerne vil betale merprisen for de ændrede produktionsforhold.

Læs leder fra DVT nr. 3 >

 Content Editor ‭[2]‬

Generalforsamlingerne i DDD holdes fredag den 7. og lørdag den 8. oktober 2016.

Læs mere >

 Content Editor ‭[1]‬

DDD-logo-skæv.jpg 

Den Danske Dyrlægeforening holder i april og maj måned seks gå-hjem-møder om strategi og ny struktur. Mød bl.a. DDDs formand og hør om den igangværende strategiproces og nye foreningsstruktur, der forventes vedtaget på generalforsamlingen til oktober. Der vil også være tid til at debattere aktuelle politiske emner fra DDD. 

Møderne starter kl. 17 og slutter kl. 19 med en lettere servering. Tilmelding nødvendig:

Onsdag den 27. april: Odense
Torsdag den 28. april: Aalborg
Onsdag den 11. maj: København
Torsdag den 12. maj: Ringsted
Tirsdag den 24. maj: Haderslev
Torsdag den 26. maj: Herning

 

Den Danske Dyrlægeforening   |   Peter Bangs Vej 30   |   DK-2000 Frederiksberg   |   Tlf. 3871 0888   |   E-mail: ddd@ddd.dk   |   CVR: 5608 5114 Følg os på LinkedIN Facebook