Pension

/LRH

Som ansat dyrlæge vil du i de fleste tilfælde være omfattet af en pensionsordning, som er en del af din ansættelse. ADO har i lighed med dine øvrige løn- og ansættelsesvilkår været med til at aftale den. Det fremgår af din overenskomst, om du er omfattet af en pensionsordning og i givet fald hvilken.

Pensionsordningen er obligatorisk - det vil derfor ikke være muligt for dig at fravælge den ordning, som hører til din ansættelse.

Hvis du er ansat på en individuel kontrakt, skal du sørge for, at det fremgår af kontrakten, hvilken pensionsordning du har, og hvor meget der skal indbetales til denne. 

Dyrlæger er typisk medlemmer af PJD Pensionskassen for Jordbrugsakademikere og Dyrlæger

Der står mere om de enkelte pensionsordninger i menuen til venstre.

Ændringer i pensionsberegningen
Pr. 1. januar 2017 har PJD foretaget flere ændringer i pensionsberegningen. Det betyder bl.a., at de årlige pensionsudbetalinger bliver mindre, og i gennemsnit bliver der udbetalt pension over en længere årrække end tidligere.


Læs mere her

Du kan også bruge dit eget login på PJDs hjemmeside - Klik på "Medlem" og log ind på "Se dine egne tal". Her finder du nærmere oplysninger om forandringerne under "Dine tal påvirkes". 

 Kontakt i DDD

Lone R.jpg

Lone Rente Hansen

Tel: 3871 0888
E-mail:ddd@ddd.dk

 

Senest ændret 20-09-2017

Den Danske Dyrlægeforening  |  Peter Bangs Vej 30  |  DK-2000 Frederiksberg  |  Tlf. 3871 0888  |  E-mail: ddd@ddd.dk  |  CVR: 5608 5114 Følg os på LinkedINFacebookTwitter