Hvordan anmeldes en arbejdsskade?

/JMR

Din arbejdsgiver har pligt til at anmelde en arbejdsskade til sit forsikringsselskab eller til Arbejdsmarkedets Erhvervssikring så hurtigt som muligt. Læger og tandlæger har pligt til at anmelde formodede erhvervssygdomme til Arbejdsmarkedets Erhvervssikring hurtigst muligt. Du har selv mulighed for at anmelde en skade ved at udfylde en anmeldeblanket og sende den til Arbejdsmarkedets Erhvervssikring. 

Du har mulighed for at sige "nej" til, at skaden behandles i Arbejdsmarkedets Erhvervssikring. Når din skade er anmeldt, har du 1 uge til at meddele, at du ikke ønsker din sag behandlet. Du kan derudover altid bede Arbejdsmarkedets Erhvervssikring om at stoppe en sagsbehandling.

Læs mere om, hvad du gør, hvis du er kommet til skade på arbejdet eller har fået en erhvervssygdom, via dette link 

Du skal være opmærksom på, at fristen for anmeldelse af en arbejdsulykke er 1 år efter skaden er sket. For erhvervssygdomme er fristen 1 år efter, at du finder ud af, at din sygdom skyldes dit arbejde.

Læs mere om anmeldelse af arbejdsskader og erhvervssygdomme via dette link


 

 

 Kontakt i DDD

Jane.jpg

Jane Marianne Ravn

Lone R.jpg

Lone Rente Hansen 

Tel: 3871 0888
E-mail: ddd@ddd.dk 

 

Senest ændret 25-09-2017

Den Danske Dyrlægeforening  |  Peter Bangs Vej 30  |  DK-2000 Frederiksberg  |  Tlf. 3871 0888  |  E-mail: ddd@ddd.dk  |  CVR: 5608 5114 Følg os på LinkedINFacebookTwitter