TR-konfliktguide
- til dig der er tillidsrepræsentanter

Guiden er til dig, der er tillidsrepræsentant på en arbejdsplads, der er udtaget til konflikt.

Lige nu ser du ind i en helt ny og uvant rolle, men der er hjælp at hente i denne guide og på de møder, som de forskellige AC-organisationer inviterer til i de kommende dage og uger.

Situationen er uvant for os alle, så vi lægger skinnerne, mens vi kører. Men alle AC-organisationer står sammen. Og vi står ikke mindst sammen om at klæde jer på til den kommende tid.

Op til og under en konflikt har du som tillidsrepræsentant mange funktioner. Du er ambassadør for din organisation og for AC på arbejdspladsen, du er kontaktpunkt og vidensbank for dine kolleger, og du er den, der skaber sammenhold og engagement.

Lige meget hvor godt forberedt du er, vil du komme i tvivl og få brug for sparring. Guiden her er en introduktion til rollen og opgaverne. Og den vil blive suppleret og udvidet i den kommende tid. Husk også at bruge ADO og din konsulent til sparring og spørgsmål.

   Hent AC konfliktguide til TR 

Du får også løbende information fra både AC og ADO.

Tak for din indsats.

 

 

 Kontakt i DDD

Lone R.jpg

Lone Rente Hansen​

Tel: 3871 0888
E-mail: ddd@ddd.dk 

 

Senest ændret 21-03-2018

Den Danske Dyrlægeforening  |  Peter Bangs Vej 30  |  DK-2000 Frederiksberg  |  Tlf. 3871 0888  |  E-mail: ddd@ddd.dk  |  CVR: 5608 5114 Følg os på LinkedINFacebookTwitter