Planlæg og deltag i aktiviteter under konflikten

naal.jpg

Bliver konflikten til virkelighed, vil der være forskellige aktiviteter over hele landet:

• Er du ansat på en arbejdsplads med tillidsrepræsentant og udtaget til strejke, er det tillidsrepræsentanterne, der sammen med kollegaerne tager initiativ til aktiviteter.

• Er du udtaget til strejke og ikke har nogen tillidsrepræsentant, tager du fat i de øvrige organisationers tillidsrepræsentanter. Alle offentligt ansatte medlemmer står sammen og kæmper i fællesskab for vores velfærd og den danske model.

• Er du privatansat, har du også mulighed for at vise din sympati og deltage i de lokale aktiviteter og derved støtte op om de offentligt ansatte.

Vil du være med til at planlægge aktiviteter under konflikten eller har en god ide, kan du sende den ind til ADO, og vi markedsfører den for dig på Danmarkskortet  hurtigst muligt. Her kan du også få et overblik over andre fagforeningers lokale og regionale arrangementer, ligesom du kan blive inspireret af idekataloget til lokale aktiviteter.
  

​OBS - Da konflikten er udskudt, er lokalerne rundt om i landet, som DJØF har stillet til rådighed og omtalt i det ekstraordinære nyhedsbrev onsdagen før påske, aflyst. 

 

Send din aktivitet - det er nemt
Vil du gerne være med til planlægge aktiviteter under konflikten, eller har du en god idé, kan du sende den ind til DDD, så markedsfører vi den for dig.

Svar på et par praktiske spørgsmål og send herefter din aktivitet, så bliver det vist på Danmarkskortet så hurtigt som muligt. Du kan både finde aktiviteter arrangeret af medlemmer, DDD og større nationale aktiviteter, som arrangeres i samarbejde med andre fagforeninger. Siden opdateres løbende, så du kan holde dig orienteret om både lokale og nationale aktiviteter. 

Planlæg en aktivitet


  

 Kontakt i DDD

Lone R.jpg 

Lone Rente Hansen

Tel: 3871 0888
E-mail: ddd@ddd.dk 

 

Senest ændret 05-04-2018

Den Danske Dyrlægeforening  |  Peter Bangs Vej 30  |  DK-2000 Frederiksberg  |  Tlf. 3871 0888  |  E-mail: ddd@ddd.dk  |  CVR: 5608 5114 Følg os på LinkedINFacebookTwitter