Gå til sidens indhold

Danmarks største sneglefarm - real slow food

Snegle eller ”Escargots", som mange kan nikke genkende til, kan fint dyrkes på vores breddegrader.

Sneglekys

Iværksætter Ditte Ankjærgaard byder velkommen til sneglefarmen, som hun driver sammen med sin mand. 

I dag har farmen næsten 200.000 snegle at holde styr på. Sneglene bliver udklækket i foråret og vokser sig store til høsten i efteråret. Som det eneste sted i Skandinavien producerer farmen også sneglekaviar, der anses for at være en meget stor delikatesse.

Besøget begynder med et foredrag om, hvordan man opdrætter, fodrer og høster snegle. Ditte kommer ind på mange emner som fx miljø og bæredygtighed, fødevarekontrol og afsætning af produktet. Herefter serveres der lidt "snegle-tapas" med brød og drikkevarer. Derefter vil der være en gåtur til farmen med rundvisning og en gættekonkurrence med præmie.

Tilmelding senest den 11. august. Det er gratis for DDDs medlemmer at deltage.


Hilsen fra
DDDs Faggruppe Dyresundhed og Fødevaresikkerhed og JA-Husdyrbrugsgruppens netværk

Kontakt

Cathrine Norup
Netværkskoordinator, chefsekretær

cathrine.jpg