Gå til sidens indhold

Modul 3: Stress, trivsel og arbejdsglæde

DAs kursusrække i personaleledelse

Arbejdsglaede

Formål
At give dig indblik i, hvordan du identificerer og arbejder med stress på arbejdspladsen. Derudover bliver du præsenteret for simple værktøjer til at igangsætte eller udbygge forbyggende indsatser.

Indhold
Aktuelt er over 250.000 danskere sygemeldt grundet stress i Danmark, og ifølge den nationale sundhedsprofil som udkom 10/03-22 er den mentale sundhed i Danmark i dag værre end nogensinde før og bliver kun værre.

Ledere har længe kæmpet med stress blandt medarbejdere, og med de nye prognoser ser det ud til fortsat at være et højaktuelt emne. 

På dette modul vil vi derfor blandt andet komme omkring følgende:

  • Forebyggelse og håndtering af stress
  • Trivsel og arbejdsglæde
  • Den svære samtale


Kurset består af involverende og aktiv undervisning, som vil tage udgangspunkt i deltagernes egen hverdag og udfordringer.

Kurset omfatter fyldestgørende kursusmateriale, som kan benyttes som effektivt opslagsværk efter kurset.

På kurset får du også gode muligheder for at udveksle erfaringer med og møde andre ledende dyrlæger, der arbejder med de samme udfordringer som dig selv.

Målgruppe
Dyrlæger og andre faggrupper med personaleansvar i dyrlægevirksomheder

Tid og sted
Onsdag den 6. december 2023 kl. 9.00-16.00 på Teknologisk Institut, Tåstrup, Gregersensvej 8, 2630 Taastrup.


Pris
Medlemmer: 2.250 kr. + moms. Ikke medlemmer: 4.500 kr. + moms. Prisen omfatter undervisning og kursusforplejning.

Underviser
Mads Lønnerup, Chefkonsulent & Partner, Supplement A/S. Mads har arbejdet som konsulent siden 2007, hvor han med skæve vinkler, gejst og entusiasme har undervist i mange forskellige temaer. Han har en meget pragmatisk tilgang til teori, uddannelse og udvikling af mennesker. Mads har altid noget brugbart gemt i ærmet.


DAs kursusrække i personaleledelse er sammensat af 4 moduler, som hver indfanger væsentlige elementer af moderne personaleledelse:

  1. Lederens dialoger
  2. Samarbejde på tværs
  3. Stress, trivsel og arbejdsglæde
  4. Om bord på medarbejderrejsen.

Modulerne kan tages separat eller sammenhængende. I hvert modul vil der være en opridsning af relevant teori, og deltagere, som deltager på alle moduler, vil kunne anvende forståelser og erfaringer fra tidligere moduler.

DA medlemmer kan deltage på alle fire moduler for 14.350 kr. + moms. Send en mail til kursus@ddd.dk, hvis du ønsker at tilmelde dig hele kursusrækken.

Kontakt

Anita Christensen
Kursussekretær

Karriere / Kurser / Kompetencer / Netværk

Anita Ny