Gå til sidens indhold

DDD Årsmøde 2021

Årsmødet handler om dig, dit fag og din forening.

DDD Årsmødefoto + Logo 2021

Oplev tre dage, hvor du kan drøfte den fremtidige kurs for din forening, pleje dit netværk og blive fagligt opdateret.

Årsmødet byder på et omfattende fagligt program, hvor du har mulighed for at deltage i faglige diskussioner og få del i den nyeste faglige viden, formidlet af forskere og praktikere fra ind- og udland.

Du får adgang til et program med 22 forskellige spor.

Hør bl.a Kathrine Højte Dahl og Maria Søndergaard Thøfner dele deres erfaringer med monitorering og identifikation og håndtering af komplikationer i forbindelse med anæstesi af hund og kat eller hør Professor R. Scott Piries bud på: ”Equine Asthma – what are the therapeutic options?” Du kan også deltage og bidrage med dine egne inputs i forløbet: ”License to produce - hvordan og hvorfor vi fastholder en animalsk produktion i Danmark?”

Du kan også møde mere end 50 firmaer og organisationer i den store udstilling.

Deltag i foreningens generalforsamlinger og stem på dine kandidater til bestyrelserne.

Du kan også hygge dig i festligt lag i selskab med studiekammerater, kolleger og venner og nyde den gode mad, underholdningen og danse til langt ud på natten.

Der er en række gode fordele
• Medlemmer af DDD deltager gratis i festmiddagen fredag aften.

• ADO betaler udgiften til overnatning fredag til lørdag for sine medlemmer. Desuden kan du få dine transportudgifter refunderet med et beløb svarende til transport med DSB Standard, hvis du er tilmeldt og deltager i ADOs generalforsamling lørdag formiddag.

• Er du medlem af DA, kan du gratis deltage i DAs faglige arrangement torsdag eftermiddag og i "working dinner" torsdag aften. DA betaler desuden udgiften til overnatning torsdag til fredag og fredag til lørdag for sine medlemmer.

• Ledige medlemmer får 250 kr. i rabat ved deltagelse i det faglige program pr. dag.

Når du er logget på, fremkommer dine personlige valgmuligheder ud fra de oplysninger, vi har om dig i DDDs medlemssystem, og du får den rigtige pris.

 • Foreløbigt program

  Klik her for at se det foreløbige program

 • Deltagerpris

  I år er prisen for at deltage i det faglige program 1.250 kr. + moms pr. dag.

  Vælg frit dit eget program!
  Du bestemmer selv, om du vil deltage én, to eller tre dage.
  Når du tilmelder dig, skal du angive, hvilke faglige programspor du forventer at deltage i, men du vil frit kunne zappe inden for dagsprogrammet, hvis der er lektioner på nogle af de andre spor, som du gerne vil deltage i.

 • Dagsforplejning og udstillerpas

  Er du dyrlæge eller veterinærsygeplejerske og tilmeldt det faglige program, er al pause- og frokostforplejning inkluderet.

  Det er obligatorisk for alle sponsorer og udstillere at bestille udstillerpas. Udstillerpasset inklusiv dagsforplejning koster 450 kr. pr. dag.
  Udstillerpasset giver adgang til udstillingsområdet og omfatter desuden al pause- og frokostforplejning serveret i udstillingsområdet den pågældende dag.

  Alle priser er angivet eksklusive moms.

 • Middage

  Onsdag
  Middag onsdag, kr. 400
  2 retters middag inklusiv ½ fl. vin

  Torsdag
  Working Dinner, (kun for medlemmer af DA), gratis

  Middagsarrangement (øvrige), kr. 450
  2 retters middag inklusiv ½ fl. vin, samt én fadøl (Royal økologisk pilsner eller classic), vand eller ét glas vin i Stjernebaren.

  Fredag
  Festmiddag
  Velkomstdrink, 3 retters middag med vine, aftenkaffe, underholdning samt fri øl, vand, og vin, natmad, musik og dans.
  Medlemmer af Den Danske Dyrlægeforening: Gratis
  Øvrige deltagere kr. 800

  Alle priser er angivet eksklusive moms.

 • Værelser

  Enkeltværelse inkl. morgenmad: 850 kr. pr. nat.

  Dobbeltværelse inkl. morgenmad: 1.100 kr. pr. nat. Prisen omfatter overnatning for to personer.
  Der sælges kun hele værelser, altså ingen deleværelser. Så hvis I er to der gerne vil dele et værelse, er det kun den ene af jer, der skal bestiller et.

  Hvis du er medlem af Dyrlægevirksomhedernes Arbejdsgiverforening (DA), får du overnatningerne torsdag og fredag uden beregning.

  Hvis du er medlem af ADO, får du overnatningen fredag uden beregning.

  NB! Værelser tildeles efter "først til mølle"-princippet. Når værelserne på Nyborg Strand er solgt, tildeles værelser på andre hoteller i stedet for. Endelig besked om værelsestildeling vil fremgå af den bekræftelse, som sendes til dig via mail senere.

  Alle priser er angivet eksklusive moms.

 • Guide til tilmelding

  Hvis du ønsker at deltage i Dyrlægernes Årsmøde, skal du klikke på den røde knap "Tilmeld" til højre.

  Når du er logget på, kan du se dine personlige valgmuligheder ud fra de oplysninger, vi har om dig i DDDs medlemssystem, og du får den rigtige pris. Tilmeldingen er derfor personlig – så hvis I er flere fra samme arbejdssted, der skal tilmeldes, skal I hver især logge ind og tilmelde jer enkeltvis.
  NB! Praksis login kan ikke benyttes - kun personligt login.

  Trin for trin
  Du klikker på den røde knap "Tilmeld" og dernæst på "Næste" og fortsætter tilmeldingsproceduren. På sidste side skal du godkende tilmeldingen, og her kan du også skrive eventuelle bemærkninger (fx særkost eller ændring af ansættelsessted).

  Tilmeldingen er først registreret, når du til slut i tilmeldingsproceduren får et skærmbillede med teksten "Tak for din tilmelding. Du vil modtage en endelig bekræftelse pr. e-mail, når vi har godkendt din tilmelding".

  Hvis du ikke har oprettet login, skal du begynde med det (kun denne ene gang), dette gælder også, hvis du ikke er medlem af DDD.

  Sådan opretter du login
  Øverst i højre hjørne på siden klikker du på "Mit DDD" - og derefter:
  "Opret medlemslogin" - hvis du er medlem af DDD eller
  "Opret portalbrugerlogin", hvis du er veterinærsygeplejerske eller udstiller.
  Følg vejledningen - til sidst får du en e-mail med et password, du skal bruge for at logge på. Hvis du før har deltaget i DDD arrangementer, bruger du samme login som dengang.

  Hvis du har glemt dit password, klikker du på "Glemt adgangskode" og du får tilsendt et nyt password hvis du er medlem af DDD. Hvis du er veterinærsygeplejerske eller udstiller skal du kontakte sekretariatet på mail ddd@ddd.dk

Kontakt

Anita Christensen
Kursussekretær

anita.jpg