Gå til sidens indhold

Fagdyrlægeuddannelse for svinedyrlæger

Bliv en del af et uddannelsesforløb, der kvalificerer dig til fremtidens svinerådgivning.

FDU Svin

Som fremtidens svinedyrlæge skal du kunne håndtere komplekse problemstillinger på store bedrifter. Det er en udfordrende og spændende opgave, som kræver, at du som dyrlæge tilegner dig nye kompetencer.

På fagdyrlægeuddannelsen for svinedyrlæger indgår du i et læringsmiljø, som vil udfordre dig og dine medkursister med fokus på praksisnær faglig rådgivning, økonomi, motivationsstrukturer og meget mere. Du bliver en del af et stærkt fagligt netværk, som du kan drage nytte af både under og efter uddannelsen. Det hele afvikles i et kursusforløb med fokus på gensidig og egen læring.

Undervisningen tilrettelægges som kursusmoduler med ekspertindlæg og diskussioner samt besætningsbaseret projektorienteret læring, der foregår som selvstændigt arbejde mellem modulerne.

Undervejs i forløbet kommer du til at arbejde med besætningsnære problemstillinger fra dine egne eller andres besætninger, og du får også mulighed for fordybelse inden for et selvvalgt fagligt emne. Forløbet afsluttes med en eksamen, med afsæt i de emner, du har arbejdet med under uddannelsen.

Det forventes, at der som en del af forløbet også indgår styrkelse af internationale relationer via kursussamlinger og besætningsbesøg i udvalgte EU-lande. Kursusledelsen varetages af dyrlæge Inge Larsen, KU SUND og specialdyrlæge i svin, professor Ken Steen Pedersen, PhD, Dipl. ECPHM, KU SUND.

Kursusindhold
Læs mere om kursusindholdet her.

Pris
Prisen for uddannelsesforløbet er 135.000 kr. + moms, som opkræves i 4 rater. Prisen omfatter almindelige kursusomkostninger, kursusmateriale, forplejning og ophold under kursussamlingerne.​

Kontakt

Gert Aagaard van Hauen
Chefkonsulent

gert.jpg