Gå til sidens indhold

ISO Dyrlægens medlemsdag

Arbejdsglæde & Kommunikation på den fede måde.

ISO Dyrlægen Logo Liulle

ISO Dyrlægen inviterer til medlemsdag torsdag den 27. januar kl. 9.30-15.30 på Severin Kursuscenter i Middelfart

Dagen handler om ”Arbejdsglæde & Kommunikation på den fede måde” samt erfaringsudveksling og videndeling om, hvordan ISO (og brugen af ePraksis-VET) kan støtte op omkring dette.

”Vi pisker alle rundt og forsøger så godt som overhoved muligt at få det hele til at hænge sammen. Vi leder med lys og lygte efter at få en hverdag til at gå op - men ender nogle gange med at klare det med det yderste af neglene for ikke at gå ned. Vi tror på at vi "i morgen" skaber en rigtig god dag - men i morgen bliver som i dag, hvis ikke vi sætter ekstra fokus på arbejdsglæde, trivsel og daglig motivation.”

Ulrik Lynge vil i sit indlæg sætte fokus på - God ledelse i hverdagen - hvordan skaber man det? Hvilke gode "håndtag" kan bruges for at skabe en hverdag i trivsel? Er motivation ens for alle, og kan alle i øvrigt være motiveret samtidig? Hvordan skal vi sikre at vores kommunikation rammer rigtigt?”

Prisen pr. deltager er 1.558 kr. (excl. moms). Og hver deltager fra en ISO-klinik kan gratis invitere en ven med fra en ikke-ISO-klinik. 

Tilmelding er nødvendig og skal ske senest den 10. januar. Du tilmelder dig ved at sende en mail til ISO Dyrlægen – info@iso-dyrlaegen.dk.

Kontakt

Lone Sønnichsen
Kvalitetschef, ISO Dyrlægen

Lone S.