Gå til sidens indhold

Konference: ”Fremtidens fødevaresikkerhed”

Der er på få årtier sket en kolossal udvikling i vores valg af fødevarer.

Fremtiden Fødevaresikkerhed JA Og DDD Konference

Den Danske Dyrlægeforening og JA vil gerne invitere dig til konference om ”Fremtidens fødevaresikkerhed”.

Der er på få årtier sket en kolossal udvikling i vores valg af fødevarer, indkøbsmuligheder, udbud og efterspørgsel, teknologi og meget mere. Tænk blot på aktuelle begreber som klimavenlig mad, plantefars og madspild. Samtidig stiller forbrugerne krav om lavere indhold af fedt, salt og sukker, færre tilsætningsstoffer og ingen konserveringsmidler. Det er et krav, at fødevaresikkerheden følger med udviklingen.

Hvordan løser vi disse udfordringer?
Parallelt hermed udvikles teknologierne til stadighed: UV lys, fuldgenomsekventering, intelligent emballage og meget mere.

Hvordan implementerer og udvælger vi de nye teknologier?

Program:
kl. 15. Der serveres kaffe, kage og frugt
kl. 15.10 Velkomst ved Carsten Jensen og Hans-Henrik Jørgensen, formænd for hhv. DDD og JA
kl. 15.20 Lise Walbom: Sunde og sikre fødevarer til verdens befolkning
kl. 15.40 Morten Poulsen: Novel food og fødevaresikkerhed
kl. 16.00 Anne Elsser-Gravesen: Produktudvikling udfordrer fødevaresikkerheden
kl. 16.20 Strække ben pause
kl. 16.30 Kirsten Pilegaard: Naturlige giftstoffer i vilde og dyrkede planter
kl. 16.50 Karen Gammelgaard: Risikoanalyser - fra råvare til fødevare
kl. 17.10 Debat i plenum og spørgsmål til oplægsholderne
kl. 17.30 Sandwich og vand

Deltagelse gratis for medlemmer af DDD og du kan tage én deltager med. Husk at angive i tilmeldingen, om du er vegetar eller veganer.

Hilsen

Den Danske Dyrlægeforening og JA

Kontakt

Mikael Bent Hansen
Kommunikationskonsulent

Mikael