Gå til sidens indhold

Kursus for ledere: Sådan griber du forandringer an

Et praktisk kursus om at lede og designe forandringsprocesser med mennesker.

Ledelse Af Forandringer.Foto

Forandringer kommer når vi mindst venter det, og kræver omstillingsparathed, kreativitet og ikke mindst en anderledes ledelse af vores medarbejdere.

På denne kursusdag stiller vi skarpt på, hvordan du kan se dine medarbejdere på en ny og anerkendende måde. Vi arbejder praktisk med, hvordan du gør kringlede og svære forandringsprocesser på arbejdspladsen mere simple.

Du får teknikker til, hvordan du som leder kan skabe autentiske og bæredygtige forandringsprocesser i din organisation ved at bruge flere visuelle metoder.
2020/2021 har for de fleste organisationer været én stor tumult forandringsproces. Vi kan se, at vi får brug for nye måder at tackle forandringerne, når det handler om os selv og vores medarbejdere. Spørgsmålet er: Hvordan designer vi rammer, så mennesker (nemmere) kan arbejde sammen i fremtiden?

På kurset får du indblik i teorierne bag procesdesign, og mulighed for at afprøve teknikker, så du kan overføre dette til din egen organisation.

Kursusdagen tager udgangspunkt i Kristine Karlshøj nye bog Ser du mennesket? - Inspiration til ledelse og design af forandringsprocesser, hvor cases, teknikker og modeller kan hentes. Alle deltagere modtager et gratis eksemplar af bogen på kursusdagen.

Underviser
Kristine Karlshøj er, ledelsesrådgiver, facilitator og proces designer. Kristine rådgiver ledere både i det offentlige og private erhvervsliv. Hun er direktør i konsulentbureauet Karlshøj & Co, som primært designer og faciliterer forandringsprocesser i virksomheder og organisationer.

Målgruppe
Arrangementet er forbeholdt ledere, altså medlemmer som har ledelsesansvar. Deltagerantallet er begrænset til 30 deltagere.

Pris
Kr. 1.650 kr. Prisen gælder for medlemmer og omfatter undervisning, kursusforplejning og et eksemplar af Kristine Karlshøj nye bog Ser du mennesket? - Inspiration til ledelse og design af forandringsprocesser.

Arrangør
Kurset er arrangeret af Den Danske Dyrlægeforening og JA og er en del af rækken af samarbejdet omkring arrangementer for ledere under titlen ”Inspiration og værktøjer til dig som er leder”.

Morgenmoederellevelogoersamletdecember2020 300Dpi CMYK (1)

Foreløbigt kursusprogram
09.30 – 10.00 Kaffe og morgenbrød
10.00 - 11.00: Velkommen - Hvem er med i dag?

Introduktion til teorien bag og visuelle metoder
11.00 - 12.00 Sådan griber du en forandring an

Oplæg og praktiske øvelser
12.00 - 12.40 Frokost
12.40 - 13.40 Sådan leder du dine medarbejdere igennem en forandring

Oplæg og praktiske øvelser
13.40 - 15.40 Sådan designer du den proces der skal til, for at tackle forandringen

Oplæg og praktiske øvelser med indlagt kaffe/kage pause
15.40 - 16.00 Opsamling og tak for i dag.

Kontakt

Gert Aagaard van Hauen
Chefkonsulent

gert.jpg