Gå til sidens indhold

Leder Årsdag 2021: Ledelse af ”The New Normal”

Efter et år med kriseledelse, hvor distancearbejde, medarbejdertrivsel og beredskabsplaner overtog de langsigtede planer, laver årsdag for ledere tre nedslag i den hverdag, som mange ledere står overfor.

Årsdag For Ledere 2021.Foto

DM inviterer medlemmer af DDD/JA med ledelsesansvar til at deltage i DM's Årsdag for ledere. Vi er tilbage i en ’new normal’, hvor vi har ansvar for at udvikle vores organisationer og medarbejdere i en hverdag, der gerne skulle bære præg af både tiden før Covid-19 tilsat alt det, der fungerede godt under nedlukningen. 

DM's Årsdag for ledere laver tre nedslag i den nye hverdag og de krav, som du som leder står i, her midt i 2021. På kanten til post-corona og med ansvaret for new normal. Så kom med og få input til, hvordan du får styr på at lede det hybride arbejdsliv, strategisk arbejder med datadreven ledelse og sidst, men ikke mindst får skabt talentudvikling indenfor rammerne af hverdagens arbejdsopgaver.

Program
11.30 Ankomst med frokost
12.15 Velkomst v/Nina Hallgren, formand for DM Leder
12.25 Ledelse af det hybride arbejdsliv v/Louise Dinesen, Chefpsykolog, autoriseret arbejdsmiljørådgiver og ledelsesrådgiver
14.00 Perspektiver på datadreven ledelse: Hvem er dine egentlige data-medarbejdere? v/Naja L. Holten Møller, Lektor, Københavns Universitet
15.30 Talentudvikling i praksis: Det handler ikke om dig, men det starter med dig v/Lene Flensborg, Erhvervspsykolog
16.30 Uformel snak over et glas vin

Praktisk information
Årsdag for ledere streames fra DM's lokaler i København til hele landet. Du har således mulighed for at deltage i Aarhus, Odense eller Aalborg, da vi har booket lokaler med fuld forplejning og storskærm, så du kan mødes med andre lederkolleger i dit nærområde. Hvert arrangement vil være faciliteret lokalt og grundet øvelsesarbejde og netværksmuligheder, vil vi aflyse, hvis der er færre end ti deltagere.

Du har også mulighed for at samle din egen gruppe deltagere og deltage fra, hvor det giver mest mening for jer. Du kan selvfølgelig også bare tjekke ind online til et eller flere af oplæggene, som det passer ind i din dag.

Du kan tilmelde dig ét af følgende arrangementer:

København
Sted: DM, Peter Bangs Vej 30, 2000 Frederiksberg

Online
Sted: Via din PC’er
Online arrangementet afholdes via det virtuelle møde- og undervisningsværktøj Zoom. Som deltager, får du i god tid inden mødet tilsendt et link og et password til webinaret via den mailadresse, du har oplyst ved tilmelding.

Målgruppe: Arrangementet er forbeholdt ledere, altså medlemmer, som har ledelsesansvar. Det er gratis at deltage for medlemmer.

Disclaimer
Da arrangementet afholdes i samarbejde med DM, er det nødvendigt, at vi oplyser dit navn og arbejdssted til den arrangerende organisation. Dermed udveksler vi også oplysning om dit fagforeningsmedlemskab. På de fysiske møder vil der endvidere blive omdelt en deltagerliste, som udelukkende angiver navn og arbejdssted for deltagerne. Ved din tilmelding giver du tilladelse til, at vi kan udveksle disse oplysninger, og at dit navn og arbejdssted vil fremgå af deltagerlisten. Oplysningerne udveksles udelukkende med den arrangerende organisation og slettes af denne, efter arrangementet er afholdt. Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage ved at framelde dig arrangementet.


Venlig hilsen

Den Danske Dyrlægeforening

Kontakt

Gert Aagaard van Hauen
Chefkonsulent

gert.jpg