Gå til sidens indhold

Morgenmøde for ledere - Feedback-kultur

Hvad er feedback? Hvordan giver og modtager du feedback? Og hvordan kan du som leder være med til at skabe en god feedback-kultur?

Feedback

Det er nogle af de spørgsmål, du får svar på denne morgen, hvor du også går hjem med inspiration, konkrete værktøjer og metoder til, hvordan du selv kan være med til at opbygge en kultur, hvor feedback understøtter læring og et godt arbejdsmiljø.

I en god feedback-kultur er feedback uformelt og uhøjtideligt, men værdsat. Det handler om at opbygge vaner, hvor det er naturligt at fortælle, når noget virker, og når noget kunne blive bedre. Både blandt medarbejderne selv og mellem ledere og medarbejdere. Og ikke mindst hos den nye generation af medarbejdere – de såkaldte millennials eller generation Y – som forventer hyppigere og mere feedback, end den ældre generation er vant til.

Feedback handler om at skabe nye handlinger. Som leder er det dig, der må gå forrest og skabe en kultur, hvor det er naturligt at få og give konstruktiv feedback, og hvor alle kan føle sig sikre uden at miste status. I oplægget kommer vi ind på:

• Hvad der skaber en god feedback-kultur
• Metoder til at udøve konstruktivt feedback med fokus på modtageren
• Deltagerne får også mulighed for at afprøve konkrete værktøjer.

Der bliver også plads til diskussion af metoder, udfordringer og til videndeling omkring ledelsesmæssige problemstillinger.

Oplægsholder er Søs Hansen. EMCC |Executive Master i Corporate Communication, cand. merc, journalist, systemisk proceskonsulent.

Vi åbner dørene kl. 8.30 og serverer kaffe/te og en croissant, inden vi starter morgenmødet.

Det er gratis at deltage for medlemmer. Arrangementet er forbeholdt medlemmer med ledelsesansvar.

Disclaimer: Da morgenmødet afholdes i samarbejde mellem en række organisationer, er det nødvendigt, at vi oplyser dit navn og arbejdssted til den arrangerende organisation. Dermed udveksler vi også oplysning om dit fagforeningsmedlemskab. Ved din tilmelding giver du tilladelse til, at vi kan udveksle disse oplysninger. Oplysningerne udveksles udelukkende med den arrangerende organisation og slettes af denne efter morgenmødet er afholdt. Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage i form af at framelde dig morgenmødet.

Møderækken "Inspiration og værktøjer til dig som er leder" er et samarbejde mellem:

Kontakt

Gert Aagaard van Hauen
Chefkonsulent

gert.jpg