Gå til sidens indhold

Morgenmøde for ledere: Fra kollega til leder

Få indblik i, hvordan du bedst muligt tackler overgangen mellem at være nogens kollega til at blive deres leder?

COLOURBOX8014180 Be

Står du overfor eller har du oplevet overgangen mellem at være nogens kollega til at blive deres leder, så er dette morgenmøde relevant for dig.

Det kræver en bevidst transition at lande godt i rollen som leder.

Du er allerede i besiddelse af nogle menneskelige egenskaber, der vil hjælpe dig til at skabe resultater sammen med dine medarbejdere. Nu handler det om at finde dig selv i din nye rolle og få skabt dit eget fundament.

På morgenmødet vil du blive præsenteret for nogle værktøjer til at komme godt ind i lederrollen og blive inspireret til, hvordan du kan opbygge tillid, følgeskab, styrke relationerne og skabe god ledelse. Få tryghed i din rolle som leder, og skab trivsel og gode resultater med dit lederskab.

Dagens agenda

Transitionen til lederrollen

  • Hvad er god ledelse egentlig?
  • Indblik i, hvordan du håndterer transitionen til lederrollen
  • Redskaber til at slippe din gamle rolle – og tage lederrollen til dig

Følgeskab, tillid og relationer

  • Få styr på din relation til dine ”gamle” kolleger
  • Lær at kende din vej til følgeskab, troværdighed og tillid

Oplægsholder er Charlotte Sommer Madsen. Charlotte er en stærk strategisk og analytisk rådgiver, som tænker i muligheder og løsninger.

Charlotte betragter ledelse som en selvstændig disciplin, der skal trænes og udvikles - en disciplin som kræver livslang læring og forudsætter mod, selvindsigt og nysgerrighed. Hun har selv mange års ledererfaring fra danske og internationale virksomheder.

Charlotte har sin fortid som direktør i analysebranchen og har fra denne platform specialiseret sig i at udvikle succesfulde ledere og medarbejdere.  Hun er uddannet på Copenhagen Business School med en HD Afsætning, samt fra Aarhus Universitet med en Master i Positiv Psykologi. Derudover har hun en NLP Master, proceskonsulentuddannelse samt coachuddannelse. Er desuden certificeret i flere personprofilanalyseværktøjer.

Vi åbner dørene kl. 8.30 og serverer kaffe/te og en croissant, inden vi starter morgenmødet kl. 9.00.

Arrangør

Arrangementet er en del af rækken af samarbejdet omkring arrangementer for ledere under titlen 'Inspiration og værktøjer til dig som er leder' og er arrangeret af:

Kontakt

Gert Aagaard van Hauen
Chefkonsulent

Karriere / Kurser / Kompetencer / Netværk

Gert