Gå til sidens indhold

Webinar for ledere - Livlige organisationer

Lær, hvordan du bedst muligt organiserer og leder livlige organisationer.

COLOURBOX11758317

Mange arbejdspladser bliver i dag ledet og organiseret markant anderledes end tidligere. Det nye er bl.a., at langt flere ansatte har indflydelse på og ansvar for, hvordan samarbejdet fungerer på arbejdspladsen.

I livlige organisationer er mennesker proaktive, sociale og mindre autoritetstro. Der er heller ikke en forventning om, at chefen har nøglen til alle løsninger, og viden er ikke kun forbeholdt toppen af organisationen. Livlige organisationer er dog ikke altid kun forbundet med noget positivt, da de ofte er kendetegnet ved færre strukturer og retningslinjer, hvilket kan give anledning til konflikter. Fremtrædende karakteristika er dog, at de er præget af energi og engagement.

På dette webinar bliver du klogere på, hvordan du kan skabe engagement og motivere medarbejdere til at opbygge fællesskaber og opfylde deres behov for at føle sig kompetente gennem en konstruktiv feedback-kultur.

Du lærer bl.a.:

  • Om den nyeste forskning i, hvordan arbejdspladser fungerer.
  • Hvorfor og hvordan mening, energi, feedback, distancearbejde og videndeling er afgørende for nye måder at organisere arbejdet på.
  • Hvorledes livlige organisationer bedst muligt organiseres og ledes.

Oplægsholder er Peter Holdt Christensen, som er ph.d. og lektor ved Copenhagen Business School (CBS). Han forsker i menneskers adfærd på arbejdspladsen og har særligt fokus på kreativitet, motivation, samarbejde og videndeling.

  • Du deltager via computer, smartphone eller tablet
  • Det er en fordel med headset
  • Du modtager i god tid før afholdelse guidelines til, hvordan du får adgang til webinaret, der afvikles via Teams.

Målgruppe: Arrangementet er forbeholdt ledere, altså medlemmer, som har ledelsesansvar.
Det er gratis at deltage for medlemmer.

Arrangør: Arrangementet er en del af rækken af samarbejdet omkring arrangementer for ledere under titlen 'Inspiration og værktøjer til dig som er leder'.

Morgenmoederellevelogoersamletdecember2020 300Dpi CMYK

Disclaimer: Da webinaret afholdes i samarbejde mellem en række organisationer, er det nødvendigt, at vi oplyser dit navn og arbejdssted til den arrangerende organisation. Dermed udveksler vi også oplysning om dit fagforeningsmedlemskab. Ved din tilmelding giver du tilladelse til, at vi kan udveksle disse oplysninger. Oplysningerne udveksles udelukkende med den arrangerende organisation og slettes af denne, efter webinaret er afholdt. Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage i form af at framelde dig webinaret.

Kontakt

Gert Aagaard van Hauen
Chefkonsulent

gert.jpg