Gå til sidens indhold

Morgenmøde for ledere: Motivation på formel – lederens 7 trins skala - Aarhus

Mange arbejdspladser har fokus på målsætninger, resultater og performance samt på at få alle medarbejdere til at forstå disse mål.

Ulriklyngeweb Morgenmøde For Ledere

Det er helt rigtigt at sætte sig høje mål. Men den store forskel kommer ikke af målsætningen i sig selv – den kommer af at tale om daglige indsatser, vedvarende motivation og fokus på en arbejdsdag i trivsel.

Mange arbejdspladser har fokus på målsætninger, resultater og performance samt på at få alle medarbejdere til at forstå disse mål. Det er helt rigtigt at sætte sig høje mål. Men den store forskel kommer ikke af målsætningen i sig selv – den kommer af at tale om daglige indsatser, vedvarende motivation og fokus på en arbejdsdag i trivsel.

På dette Morgenmøde for ledere giver vi dig opskriften på at skabe mere motiverede medarbejdere.

Oplægsholder er motivationsekspert Ulrik Lynge, anerkendt foredragsholder, personaleudvikler og mentaltræner, som har sat hele sit arbejdsliv ind på at bringe mennesker i fremdrift. Han har en bred erfaringsmæssig baggrund (se mere på ulriklynge.dk).

Ulrik Lynge arbejder til dagligt med nogle af de dygtigste sportsfolk herhjemme, lige fra nogle af vores forskellige landshold til fodboldhold og til individuelle atleter, der skal præstere på højeste niveau. Samtidig inspirerer han en lang række af landets virksomheder, hvor fokus er rettet mod at skabe størst mulig motivation og overskud i det daglige, med bedst mulige indsatser, både for ledere og medarbejdere.

Ulrik Lynge arbejder med at sætte "motivationen på formel" for at optimere indsatsen på en række motivationsparametre. På morgenmødet får du et enestående indblik i, hvad der skaber motivation både hos dig som leder, hos dine kolleger og medarbejdere og helt generelt som mennesker.

Vi åbner dørene kl. 8.30 og serverer kaffe/te og en croissant, inden vi starter morgenmødet kl. 9.00.

Det er gratis for medlemmer af ADO at deltage. Medlemmer af DA er velkomne til at deltage mod en egenbetaling på 200 kr. + moms. Arrangementet er forbeholdt medlemmer med ledelsesansvar.

Disclaimer: Da morgenmødet afholdes i samarbejde mellem en række organisationer, er det nødvendigt, at vi oplyser dit navn og arbejdssted til den arrangerende organisation. Dermed udveksler vi også oplysning om dit fagforeningsmedlemskab. Ved din tilmelding giver du tilladelse til, at vi kan udveksle disse oplysninger. Oplysningerne udveksles udelukkende med den arrangerende organisation og slettes af denne efter morgenmødet er afholdt. Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage i form af at framelde dig morgenmødet.

Møderækken ”Inspiration og værktøjer til dig som er leder” er et samarbejde mellem:

Kontakt

Gert Aagaard van Hauen
Chefkonsulent

gert.jpg