Gå til sidens indhold

Morgenmøde for ledere

Nærværende ledelse.

Stig Kjeldsmark.Promentum

Hvordan sikrer du som leder, at ledelse ikke bare forbliver et begreb, men noget der lever i virkeligheden? Bliv mere bevist om og få nogle konkrete metoder og værktøjer til, hvordan du praktiserer hverdagsledelse og benytte de mange kontaktpunkter i løbet af en dag til at udøve ledelse.

På dette morgenmøde vil Stig Kjeldsmark fra Promentum A/S koble touchpoints med motivation, sparring og feedback.

Touchpoints i hverdagsledelse handler om at benytte de mange kontaktpunkter i løbet af en dag til at udøve ledelse. Det handler om at gøre ledelse til noget, der lever i virkeligheden. Indlægget gør op med den traditionelle måde at tale udvikling på med medarbejderne. Stig Kjelsmark er ikke tilhænger af MUS-samtaler med mener at udvikling og udviklingssnak skal foregå hele tiden.

Med dette udgangspunkt sætter Stig fokus på motivation, og hvad det gør for motivationen, at du som leder er tæt på dine medarbejdere og nærværende – OG at du kommer så tæt på, at feedback bliver en naturlig del af dit daglige ledelsesarbejde.

Der bliver god plads til refleksion og videndeling omkring ledelsesmæssige udfordringer i hverdagens ledelse.

Oplægsholder er Stig Kjeldsmark. Stig er 52 år - seniorkonsulent og ledermentor hos Promentum A/S. Stig har mere end 10 års erfaring med ledelse og forandringsprocesser fra den financielle branche. Derudover har Stig 3 års erfaring som ledermentor for både mellemledere og direktører. Stigs nysgerrighed på mennesker afspejler sig blandt andet i hans tilvalg af uddannelser der tæller blandt andet NLP Practitioner, Business coach, Mastercoach og en igangværende stresscoach uddannelse.

Vi åbner dørene kl. 8.00 og serverer kaffe/te og en croissant, inden vi starter morgenmødet. Det er gratis for medlemmer af JA og ADO at deltage. Medlemmer af DA er velkomne til at deltage mod en egenbetaling på 200 kr. + moms. Arrangementet er forbeholdt medlemmer med ledelsesansvar.

Disclaimer: Da morgenmødet afholdes i samarbejde mellem en række organisationer, er det nødvendigt, at vi oplyser dit navn og arbejdssted til den arrangerende organisation. Dermed udveksler vi også oplysning om dit fagforeningsmedlemskab. På morgenmødet vil der endvidere blive omdelt en deltagerliste, som udelukkende angiver navn og arbejdssted for deltagerne. Ved din tilmelding giver du tilladelse til, at vi kan udveksle disse oplysninger, og at dit navn og arbejdssted vil fremgå af deltagerlisten. Oplysningerne udveksles udelukkende med den arrangerende organisation, og slettes af denne efter morgenmødet er afholdt. Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage ved at framelde dig morgenmødet.

Mødet er arrangeret som en del af møderækken ”Inspiration og værktøjer til dig som er leder” og er et samarbejde mellem Den Danske Dyrlægeforening (ADO), JA, Bibliotekarforbundet, DM - Dansk Magisterforening, Dansk Psykolog Forening, Forbundet Kommunikation og Sprog, ATO - Ansatte Tandlægers Organisation, FAOD – Forbundet Arkitekter og Designere og Dansk Journalistforbund.

Kontakt

Gert Aagaard van Hauen
Chefkonsulent

gert.jpg