Gå til sidens indhold

Morgenmøde for ledere

Rekruttering og fastholdelse af SoMe-generationen.

COLOURBOX29973218

Lær, hvordan du motiverer en krævende, selviscenesat, zappende, følsom SoMe-generation, der måske indimellem bliver blæst omkuld af alle de valg, de skal forholde sig til.

SoMe-generationen er opvokset i en individualistisk digital tid med ufatteligt mange drømmebilleder i medierne og et overflødighedshorn af muligheder og valg omkring forbrug, uddannelse, sociale medier og streaming-tjenester De forventer selv at kunne sætte scenen, også når de indtager arbejdsmarkedet.

På morgenmødet lærer du bl.a. om:

  • Hvad skal der til for at rekruttere og fastholde SoMe-generationen nu og i fremtiden?
  • Hvad har corona-krisen gjort ved den unge generation?

Du får et bud på, hvorfor de unge er, som de er, og et ”kørekort” til dine unge medarbejdere.

Morgenmødet vil veksle mellem oplæg og gensidig refleksion og idégenerering.

Oplægsholder er Anne-Marie Dahl, som er er fremtidsforsker og driver sin egen virksomhed Futuria – www.futuria.dk. Anne-Marie er uddannet cand.scient.pol. med sidefag i psykologi og har 20 års erfaring i at arbejde med fremtidsscenarier og strategiske processer.

Anne-Marie Dahl er blandt andet forfatter til bogen ”Popstars-generationen – nutidens unge, fremtidens arbejdskraft”, der udkom i 2010. Siden har hun holdt et utal af foredrag og workshop på uddannelsesinstitutioner og arbejdspladser, der møder de unge som nye medarbejdere eller elever - og ind imellem også for de unge selv.

Vi åbner dørene kl. 8.30 og serverer kaffe/te og en croissant, inden vi starter morgenmødet kl. 9.00.

Målgruppe: Arrangementet er forbeholdt ledere, altså medlemmer, som har ledelsesansvar.
Det er gratis at deltage for medlemmer.

Arrangør: Arrangementet er en del af rækken af samarbejdet omkring arrangementer for ledere under titlen 'Inspiration og værktøjer til dig som er leder'.

Morgenmoederellevelogoersamletdecember2020 300Dpi CMYK

Morgenmødet er arrangeret af Forbundet Kommunikation og Sprog i samarbejde med Den Danske Dyrlægeforening, JA, Konstruktørforeningen, ATO (Ansatte Tandlægers Organisation), Dansk Journalistforbund, Dansk Psykolog Forening, Danske Scenografer, DM (Dansk Magisterforening), FAOD (Forbundet Arkitekter og Designere), Danske Scenografer og Forbundet Kultur og Information.

Disclaimer
Da morgenmødet afholdes i samarbejde mellem en række organisationer, er det nødvendigt, at vi oplyser dit navn og arbejdssted til den arrangerende organisation. Dermed udveksler vi også oplysning om dit fagforeningsmedlemskab. På morgenmødet vil der endvidere blive omdelt en deltagerliste, som udelukkende angiver navn og arbejdssted for deltagerne. Ved din tilmelding giver du tilladelse til, at vi kan udveksle disse oplysninger, og at dit navn og arbejdssted vil fremgå af deltagerlisten. Oplysningerne udveksles udelukkende med den arrangerende organisation og slettes af denne, efter morgenmødet er afholdt. Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage ved at framelde dig morgenmødet.

Kontakt

Gert Aagaard van Hauen
Chefkonsulent

gert.jpg