Gå til sidens indhold

Morgenmøde for ledere: Sådan griber du forandringer an

Bliv inspireret til, hvordan du lykkes med at skabe forandringer med mennesker.

Ledelse Af Forandringer.Shutterstock 1896357769

Forandringer sker hele tiden og ansvar for forandringer er et vilkår for langt de fleste ledere i dag. Det kræver kreativitet og ikke mindst bevidst ledelse at håndtere såvel faglige som menneskelige forandringer og opbygge omstillingsparathed hos sine medarbejdere.

På mødet vil du høre om, hvordan du gør kringlede og svære forandringsprocesser på arbejdspladsen mere simple. Du får præsenteret nogle teknikker til, hvordan du som leder kan skabe autentiske og bæredygtige forandringsprocesser i din organisation ved at kommunikere tydeligt og bruge flere visuelle metoder. Du får indblik i teorierne bag procesdesign og eksempler på, hvordan teknikkerne kan anvendes i praksis, så du nemt kan overføre dem til din egen organisation.

Oplægsholder er Kristine Karlshøj, ledelsesrådgiver, facilitator og proces designer. Kristine rådgiver ledere både i det offentlige og private erhvervsliv. Hun er direktør i konsulentbureauet Karlshøj & Co, som primært designer og faciliterer forandringsprocesser i virksomheder og organisationer.

Kristine tager udgangspunkt i sin nye bog Ser du mennesket? - Inspiration til ledelse og design af forandringsprocesser, hvor cases, teknikker og modeller kan hentes. Alle deltagere modtager et gratis signeret eksemplar af bogen på mødedagen.

Vi åbner dørene kl. 8.30 og serverer kaffe/te og en croissant, inden vi starter morgenmødet kl. 9.00.

Målgruppe: Arrangementet er forbeholdt ledere, altså medlemmer, som har ledelsesansvar.
Det er gratis at deltage for medlemmer.

Morgenmødet er ét i rækken af arrangementer for ledere under titlen ”Inspiration og værktøjer til dig som er leder”.
Det er arrangeret af FAOD i samarbejde med:

 

Disclaimer
Da morgenmødet afholdes i samarbejde mellem en række organisationer, er det nødvendigt, at vi oplyser dit navn og arbejdssted til den arrangerende organisation. Dermed udveksler vi også oplysning om dit fagforeningsmedlemskab. På morgenmødet vil der endvidere blive omdelt en deltagerliste, som udelukkende angiver navn og arbejdssted for deltagerne. Ved din tilmelding giver du tilladelse til, at vi kan udveksle disse oplysninger, og at dit navn og arbejdssted vil fremgå af deltagerlisten. Oplysningerne udveksles udelukkende med den arrangerende organisation og slettes af denne, efter morgenmødet er afholdt. Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage ved at framelde dig morgenmødet

Kontakt

Gert Aagaard van Hauen
Chefkonsulent

Gert