Gå til sidens indhold

TiRsdag - arrangementet er aflyst

Inspiration og værktøjer til dig, der er tillidsrepræsentant/suppleant eller arbejdsmiljørepræsentant

COLOURBOX10731330

Skab trivsel i forandringer
Organisationsforandringer sker hele tiden – det ved vi alle sammen. Men det gør dem ikke nemmere at tackle. Få inspiration og værktøjer til, hvordan du som tillidsrepræsentant eller arbejdsmiljørepræsentant kan være med til at bidrage til trivsel i forandringer.
Organisationsforandringer kan være alt fra afskedigelser og besparelser til en ny organisering eller en ny ledelse.
Som tillidsvalgt bliver du ikke nødvendigvis involveret i forandringsprocessen fra start. Hvis ikke du bliver budt ind, må du selv byde dig til. Du kan nemlig hjælpe med at sikre trivslen blandt dine kollegaer under forandringen.
Det kan være en hjælp for dig, at forstå forandringer i forskellige faser. Du vil på kurset få en række konkrete redskaber til fire faser af forandringen.
Redskaberne er udviklet på baggrund af relevant og aktuel viden om forandringer i organisationer. Og på baggrund af en række interviews med tillidsvalgte, som har erfaring med forskellige forandringsprocesser på deres respektive arbejdspladser.

Oplægsholder
Kurset varetages af Søren Bjerregaard Kjær (arbejdsmiljøkonsulent) og Niels Glæsner (konsulent og ph.d. i fusionsprocesser og forandringer i store offentlige organisationer. Begge oplægsholdere er til daglig ansat i DM.

Deltagere
Tillidsrepræsentanter og arbejdsmiljørepræsentanter i FKI, ATO, DM, DP, DDD, JA, KF OG FAOD

DDD inviterer sammen med FKI, ATO, DM, JA, KF og FAOD til TRtirsdag - inspiration, ny viden og værktøjer.

Kontakt

Tina Lydeking Andersen
Kontorfuldmægtig

Tina