Faggruppe Dyresundhed og Fødevaresikkerhed inviterer sammen med DC Horsens til en rundvisning på svineslagteriet i Horsens med efterfølgende fagligt program om, hvordan slagteriet arbejde med bæredygtighed.
Program
- Rundtur på besøgsgangen
- Præsentation af Danish Crowns bæredygtighedsstrategi herunder, hvordan DC arbejder med:
- Bæredygtighed generelt
- Dyrevelfærd
- Dyresundhed
- Fødevaresikkerhed
Indlægget vil have fokus på hele forsyningskæden – herunder hvordan emnerne har og vil udvikle sig i fremtiden set med DCs øjne.
Det vil være mulighed at stille spørgsmål efter indlæggene. Danish Crown byder afslutningsvis på en bid mad.
Målgruppe
Dyrlæger med interesse for animalsk produktion og bæredygtighed. Deltagerantallet er begrænset til 55 deltagere.
Tilmelding
Tilmeldingen er bindende. Bliver du forhindret i at deltage bedes du hurtigst muligt meddele dette til kursus@ddd.dk så din plads kan gives til en kollega på en evt. venteliste og for at undgå madspild.
Arrangementet udbydes af DDD Faggruppe Dyresundhed og Fødevaresikkerhed.
Kontakt
Anita Christensen
Kursussekretær
Karriere / Kurser / Kompetencer / Netværk
- 6917 0135
- ach@ddd.dk