Gå til sidens indhold

Webinar for ledere: Lederens strategiske perspektiv på økonomi

Kom tættere på hvordan økonomi styres og hvilke krav og kompetencer der stilles.

Økonomistyring.Foto

At omsætte strategi til konkrete mål og succesfulde resultater omfatter også en strategisk forståelse af økonomi og budgetter. 

Er du leder med ansvar for budget og økonomi, giver dette webinar mere indsigt i de økonomiske opgaver, prioriteringer, materialer og årshjul mm. Webinaret giver dig strategiske perspektiver på økonomi og økonomistyring, så du bedre navigerer indenfor det økonomiske domæne, ser muligheder og nødvendigheder og kvalificerer dialogen med direktion og bestyrelse.
Webinaret vil veksle mellem oplæg, spørgsmål og fælles refleksion.

Michael Moos Bjerre

Oplægsholder er Michael Moos-Bjerre, som er adm. direktør og partner i analyse- og konsulentfirmaet Moos-Bjerre A/S. Michael har en økonomibaggrund som bl.a. kontorchef på Biblioteket Frederiksberg, manager i Epinion, økonomiteamleder Gladsaxe Kommune, Undervisningsministeriet og Forskning og uddannelsesministeriet (finanslov og økonomistyring).
Målgruppe: Arrangementet er forbeholdt ledere, altså medlemmer, som har ledelsesansvar.
Det er gratis at deltage for medlemmer.

Arrangør: Arrangementet er en del af rækken af samarbejdet omkring arrangementer for ledere under titlen 'Inspiration og værktøjer til dig som er leder'.

Morgenmoederellevelogoersamletdecember2020 300Dpi CMYK
Disclaimer Da morgenmødet afholdes i samarbejde mellem en række organisationer, er det nødvendigt, at vi oplyser dit navn og arbejdssted til den arrangerende organisation. Dermed udveksler vi også oplysning om dit fagforeningsmedlemskab. Oplysningerne udveksles udelukkende med den arrangerende organisation, og slettes af denne efter morgenmødet er afholdt. Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage ved at framelde dig morgenmødet.

Morgenmødet er arrangeret af Forbundet Kommunikation og Sprog i samarbejde med Den Danske Dyrlægeforening, JA, Konstruktørforeningen, ATO (Ansatte Tandlægers Organisation), Dansk Journalistforbund, Dansk Psykolog Forening, Danske Scenografer, DM (Dansk Magisterforening), FAOD (Forbundet Arkitekter og Designere), Danske Scenografer og Forbundet Kultur og Information.

Kontakt

Gert Aagaard van Hauen
Chefkonsulent

gert.jpg