Gå til sidens indhold

Webinar: TiRsdag - #14/rekruttering og fastholdelse af SoMe-generation

Du inviteres til fælles webinar for tillidsrepræsentanter om #14/Rekruttering og fastholdelse af SoME-generationen.

Some TLA

Det afholdes i samarbejde med JA, Den Danske Dyrlægeforening, Ansatte Tandlægers Organisation, Dansk Magisterforening, Forbundet Kultur og Information, Dansk Psykolog Forening og Konstruktørforeningen.

SoMe-generationen er opvokset i en individualistisk digital tid med ufatteligt mange drømmebilleder i medierne og et overflødighedshorn af muligheder og valg omkring forbrug, uddannelse, sociale medier og streaming-tjenester og forventer selv at kunne sætte scenen, også når de indtager arbejdsmarkedet.

Hvordan motiverer vi en krævende, selviscenesat, zappende, følsom SoMe-generation, der måske indimellem bliver blæst omkuld af alle de valg, de skal forholde sig til. Som TR har du en rolle i MED/SU, hvor I kan sætte rekruttering og fastholdelse af SoME-generationen på dagsorden. En udfordring på arbejdspladsen er også at fastholde det gode kollegaskab generationer imellem. Anne-Marie Dahl vil komme med input til, hvordan en arbejdsplads kan håndtere de forskellige udfordringer op.Oplægsholder:
Anne-Marie Dahl er fremtidsforsker og driver sin egen virksomhed Futuria – www.futuria.dk. Hun er uddannet cand.scient.pol. med sidefag i psykologi og har 20 års erfaring i at arbejde med fremtidsscenarier og strategiske processer. Anne-Marie Dahl er blandt andet forfatter til bogen ”Popstars-generationen – nutidens unge, fremtidens arbejdskraft”, der udkom i 2010. Siden har hun holdt et utal af foredrag og workshop på uddannelsesinstitutioner og arbejdspladser, der møder de unge som nye medarbejdere eller elever - og ind imellem også for de unge selv.

Kontakt

Tina Lydeking Andersen
Kontorfuldmægtig

Tina