Gå til sidens indhold

Webinar: Udvikling af en vejledning for behandling af parasitter hos heste i Danmark

Hestederaeder

Faggruppe Heste arbejder i den kommende tid sammen med to dyrlæger, der forsker i hestens parasitter, Tina Pihl og Martin Krarup Nielsen, om at udvikle en parasitvejledning rettet mod de praktiserende hestedyrlæger i Danmark. Herudover skal der udvikles en informationsfolder om hesteparasitter rettet mod hesteejeren.

Faggruppe Heste inviterer derfor alle samarbejdspartnere (dyrlæger og industri m.m.) med interesse i udvikling af en hesteparasitvejledning til at deltage i et webinar onsdag d. 27/9 fra kl. 19-21.

Formålet med webinaret er at indsamle input fra dig/Jer til hvad fremtidens parasitbehandlingsvejledning skal indeholde, hvad der skal være fokus på, hvilke problemstillinger der skal tages højde for eller andre relevante input.
Ud fra disse vil Martin Krarup Nielsen, Tina Pihl og Faggruppe Heste arbejde videre på at udvikle materialet, som vi alle kan få glæde af fremadrettet.

Så har du passion for parasitter eller input til ovenstående, er det her, du kan gøre din stemme gældende.

Du skal ikke tilmelde dig, men blot gå direkte til webinaret via dette link: https://us06web.zoom.us/j/86853744222?pwd=UndNTllTSU1xUHhtc014VmJMdjJjZz09
Meeting ID: 868 5374 4222
Passcode: 917864

Har du ikke mulighed for at deltage i webinaret, kan input sendes til følgende mail:
Tina Pihl: thpi@sund.ku.dk
Martin Krarup Nielsen: martin.nielsen@uky.edu
Rikke Findshøj: findshoj@gmail.com

Kontakt

Karin Melsen
Dyrlæge, fagpolitisk konsulent

Politik / Kommunikation

Karin