Gå til sidens indhold

Inspiration til karriereveje

Hvor vil jeg gerne arbejde om to år? Kunne jeg tænke mig at prøve et nyt arbejdsområde? Hvad kan jeg i dag? Hvad efterspørges i morgen? Har jeg de kompetencer, som virksomheden efterspørger næste år? Er du i tvivl, er der hjælp at hente i DDD.

Har du brug for rådgivning i spørgsmål om dit arbejdsliv, dit karriereforløb eller din kompetenceudvikling, tilbyder DDDs erfarne karrierevejledere dig individuel og personlig sparring.

Du kan læse om DDDs tilbud på karriere- og kompetenceområdet via menuen til venstre.

Inspiration til mulige karriereveje

Den internationale organisation for dyrlægestuderende, IVSA har lagt en stor indsats i at få kortlagt det veterinære arbejdsmarked med illustration af de mange arbejdsmuligheder. Præsentationen ligger offentligt tilgængelig her  

Du kan også hente inspiration i DDDs pjece "Dyrlægens job og karrieremuligheder". Her kan du få et overblik over, hvad du skal være opmærksom på, og hvor du kan finde svar på dine spørgsmål, ligesom der er oplysninger om brancher, karrieremuligheder og ansættelsesvilkår. 

Hent også inspiration i de tre korte film herunder, hvor dyrlæger fortæller om deres utraditionelle karrierevalg - se dem og bliv inspireret. 

JOBPROFIL: Inger Løn, teamleder, Landbrugsstyrelsen.
Kompetencer: Ledelse, organisationsudvikling, helhedstænkning, strategisk planlægning, innovation, projektledelse, kommunikation, sundheds- og samfundsviden, grafisk facilitering, procesledelse og -styring.

 

JOBPROFIL: Kim Gradel, klinisk epidemiolog, OUH.
Kompetencer: Epidemiologi, sygdomsovervågning, statistik, humane registre, registerstudier, databehandling, publikation, mikrobiologi.

JOBPROFIL: Christian Kolthoff, forretningsudvikler, PraQtice. 
Kompetencer: Forretningsdrift, økonomi, præsentation, formidling, markedsføring, fornemme med åbent sind, forretning, positiv vinkel, 3. position, tanke til handling.

Kontakt

Gert Aagaard van Hauen.
Chefkonsulent

Gert