Gå til sidens indhold

Netværk for ledere i balance

Som et tilbud fra Den Danske Dyrlægeforening er det muligt at deltage i forløb for ledere, der føler sig belastede eller som har været sygemeldt med stress. Forløbene er finansieret af fondsmidler fra Velliv Foreningen.

COLOURBOX33357467

Er du leder i en mindre privat virksomhed, og føler du dig presset og udfordret på den gode balance, kan du søge gratis hjælp her.

Som leder får du:

  • Deltagelse i seks netværksmøder som er professionelt faciliterede, hvor indholdet er en kombination af inspirationsoplæg og erfaringsudveksling med ligesindede med afsæt i temaer relevante for netværksgruppen. Møderne vil også indeholde træning i at opnå indre balance (mindfulness).
  • Fire individuelle samtaler der tager udgangspunkt i din stresssituation

Er du en virksomhed, der har dine lederes mentale sundhed på sinde, er du også velkommen til at rette henvendelse.

For tilmelding eller øvrig information henvises der til www.ledereibalance.dk eller henvendelse rettes til: Stresskonsulent Trine Ry, e-mail: Trine@ledereibalance.dk / mobil: 3063 7623 eller stresskonsulent Dorthe Fogh Iversen e-mail: Dorthe@ledereibalance.dk / mobil: 2677 7005.

Har du været delvist eller helt sygemeldt på grund af stress?

Netværk For Ledere i Balance opstarter i september et forløb, som retter sig mod ledere, der har været ramt af stress og nu arbejder på en bedre balance.

I forløbet mødes 6 ledere, der alle kender til at være belastet, 6 gange. Derudover tilbydes 4 individuelle samtaler, hvoraf den ene også inkluderer en samtale med virksomheden.

Er du nysgerrig, så læs mere her www.ledereibalance.dk, eller skriv en mail til info@ledereibalance.dk