ADO Mentorordning

 

ADO tilbyder i samarbejde med Faggruppe Dyresundhed og Fødevaresikkerhed samt Faggruppe Biomedicin en mentorordning for dyrlæger.

Mentorordningen er åben for alle medlemmer af DDD.

Formålet med ordningen er at give dyrlæger mulighed for at sparre med en mere erfaren dyrlæge - fx om karriereudviklingsmuligheder og udvikling af faglige og personlige kompetencer.

Læs mere om mentees rolle og udbytte

Vil du være mentor?
Vi rekrutterer løbende mentorer til ordningen. Mentorernes profiler er tilgængelige i mentoroversigten her på hjemmesiden, så interesserede mentees har mulighed for at kontakte og indgå aftale med de mentorer, hvis profil matcher de ønsker og behov, mentee har.

Hvis matchet lykkes, indgår mentor og mentee en samarbejdsaftale og aftaler selv det videre forløb.

Læs mere om mentors rolle og udbytte

Som forberedelse og støtte til rollen som mentor og mentee modtager alle, der deltager i ordningen, et eksemplar af bogen Mentor+Guiden – om mentorskab og en-til-en-relationer. Klik på billedet nedenfor og læs mere om bogen.

 

For at blive mentor skal du have erfaring fra arbejdslivet, og du skal have lyst til at dele din erfaring og din viden med dyrlæger, der gerne vil have hjælp til deres udvikling.

Er du interesseret i at tilmelde dig som mentor, skal du blot sende et kort CV til Hanne Jensen, hj@ddd.dk og udfylde tilmeldingsskemaet: ADO Mentor (klik på linket).

 

 

 Kontakt i DDD

Gert.jpg
Gert Aagaard van Hauen

Hanne.jpg
Hanne Jensen

Tel: 3871 0888
E-mail: ddd@ddd.dk 

 

Senest ændret 18-12-2018

Den Danske Dyrlægeforening  |  Peter Bangs Vej 30  |  DK-2000 Frederiksberg  |  Tlf. 3871 0888  |  E-mail: ddd@ddd.dk  |  CVR: 5608 5114 Følg os på LinkedINFacebookTwitter