Netværk for nyuddannede

Netværket henvender sig til dig, der er næsten er i mål med kandidattitlen, og til dig der lige er dimitteret. Men også hvis du lige har landet dit første job eller er på vej til din første ansættelse.

Netværket skal både bruges til sparring, gode råd og konkret viden om fælles udfordringer, som kompetenceafklaring, lønforhandlinger, at være ny i en virksomhed, hvordan du bedst pitcher dine ideer til chefen og meget mere.

Netværket henvender sig både til medlemmer af Ansatte Dyrlægers Organisation og JA.

Netværket mødes tre gange i efteråret 2018, hvor en konsulent fra ADO/JA er tovholder og igangsætter – herefter kan netværket selv tilrettelægge forløb og/eller vælge at deltage i forårets forløb med tovholder fra JA/ADO

Møderne bliver annonceret i DDD Arrangementskalender

Indholdet af møderne vil i høj grad blive målrettet medlemmerne, og der vil derfor være rig mulighed for selv at påvirke indholdet.

Hvordan bliver du medlem af netværket?
Alle, der er medlem af ADO, kan melde sig ind i Netværk for nyuddannede. 

Er du interesseret i at deltage i netværket, kan du tilmelde her - oplys venligst navn, fuld adresse og telefonnummer.

Du er velkommen til at kontakte netværkskoordinator Hanne Jensen, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om netværket.

 Kontakt i DDD

Hanne.jpg

Hanne Jensen

Telefon: 3871 0888
E-mail: ddd@ddd.dk 

 

Senest ændret 07-09-2018

Den Danske Dyrlægeforening  |  Peter Bangs Vej 30  |  DK-2000 Frederiksberg  |  Tlf. 3871 0888  |  E-mail: ddd@ddd.dk  |  CVR: 5608 5114 Følg os på LinkedINFacebookTwitter