Morgenmøde for ledere

Møderækken ”Inspiration og værktøjer til dig som er leder” er et samarbejde mellem

MorgenmoederNiLogoerSamletJuni2017.lille.jpg 

Der er planlagt følgende arrangementer:

Morgenmøde for ledere - Forhandling - skab bedre resultater som leder, og bevar de gode relationer
Torsdag den 31. januar 2019 kl. 9.00-11.30 i Kommunikation og Sprog, Hauser Plads 20, 3. sal, 1127 København K.

På dette morgenmøde får du synlige og let omsættelige redskaber, som du umiddelbart kan inddrage i de forhandlingssituationer, du møder som leder. Dermed kan du skabe bedre resultater uden at gå på kompromis med den gode relation. 

Vi kommer til at have særligt fokus på:
  • Fordelene ved en interessebaseret forhandlingstilgang frem for en kravsbaseret tilgang, så du kan opnå nogle bedre og mere facetterede resultater og skabe ejerskab hele vejen rundt
  • Betydningen og tacklingen af de 3 forhandlinger om henholdsvis kommunikationen, relationen og indholdet, der altid foregår samtidigt, og
  • Det gode udspil, indrømmelser og forhandlingsankre

Du får mulighed for at udveksle erfaringer med de øvrige deltagere. Jeres erfaringer vil blive samlet og vil efter morgenmødet blive udsendt til alle deltagere som et idékatalog.

Vi åbner dørene kl. 8.30 og serverer kaffe/te og en croissant, inden vi starter morgenmødet kl. 9.00. 

Tilmeld dig mødet.

Oplægsholder er Charlotte Flach, som er partner i firmaet FORHANDLING.NET, hvor hun rådgiver, coacher og underviser både ledere og medarbejdere, erhvervsfolk og kunstnere i forhandling. Charlotte er endvidere ekstern lektor ved CBS.Charlotte Flach.foto.jpg


Morgenmøde for ledere - At løse det uløselige problem

Onsdag den 6. marts 2019 kl. 09.00–11.00, Akademikerhuset, Åboulevarden 23, 2. sal, 8000 Aarhus C.

Hvordan løser man et ledelsesmæssigt problem, som tilsyneladende virker uløseligt? Bliv præsenteret for en enkel og innovativ metode til problemløsning, baseret på den nyeste kognitive forskning.

I forbindelse med sin Ph.D. udviklede Claus Springborg en metode til at løse ledelsesmæssige problemstillinger, som ledere selv opfatter som uløselige. Kernen i metoden er at arbejde med den måde, man som leder ubevidst strukturerer sin opfattelse af en problemstilling - ved at se problemerne som analoge til fysiske oplevelser som f.eks. at flytte noget, der giver modstand, at bære noget eller at få noget til at bevæge sig i en bestemt retning.

Metoden er baseret på nyere kognitionsforskning, der viser, at vi netop grounder mere abstrakte tanker i den slags fysiske analogier. I oplægget får vi præsenteret metoden gennem en række konkrete eksempler på, hvordan ledere fik løst problemer, som de i flere år havde ansat for at være uløselige.

Deltagerne får også mulighed for at afprøve metoden på en egen og helt konkret problemstilling, som man ikke ved, hvordan man skal tackle, og der bliver plads til diskussion af metoden og til videndeling omkring ledelsesmæssige problemstillinger.

Vi åbner dørene kl. 8.30 og serverer kaffe/te og en croissant, inden vi starter morgenmødet kl. 9.00. 

Tilmeld dig mødet.

Oplægsholder er Claus Springborg, Ph.D. fra Cranfield School of Management. Han er ekstern lektor ved CBS, og han er blevet inviteret som ekspert til bl.a. IEDC Bled School of Management i Slovenien og Dauphine University i Paris. Han er forfatter til bogen "Sensory Templates and Manager Cognition" som udkom i foråret 2018 på forlaget Palgrave Macmillan.

ClausSpringborgWeb.jpg

 

Workshop for nye ledere - Tag ejerskab over dit lederskab
Torsdag den 4. april 2019 kl. 16.30 – 20.00
i Kommunikation og Sprog, Hauser Plads 20, 3. sal, 1127 København K 

Når du træder ind i lederrollen, ser verden anderledes ud. Det ved du som ny leder sikkert allerede. Men hvor mange muligheder har du for at reflektere, dele erfaringer, få input og finde vej i ledelsesmæssige dilemmaer? Det får du her! Og det hele handler om dit personlige lederskab.

På workshoppen mødes du med andre, der også er nye i lederjobbet.

Workshoppen giver dig mulighed for at reflektere og sparre med andre, som er nye i lederjobbet som dig – og at høre erfaringer fra 2 erfarne ledere, som deler ud af deres erfaringer fra de var nye og de gode råd, som de har samlet op under vejs.

Emnerne kan for eksempel være:
  • Hvordan skaber du dit ledelsesrum i forhold til din leder?
  • Hvor går grænsen mellem dig som leder og din person?
  • Hvordan leder du bedst mod større produktivitet, kvalitet og arbejdsglæde?
  • Hvordan bidrager du til arbejdet i ledergruppen?
  • Hvordan skaber du sammenhængskraft og afklarer snitflader på tværs i organisationen?
  • Hvordan tager du vare på dig selv i det krydspres, de fleste ledere er i?
  • Hvad er de gode råd, opmærksomhedspunkterne og det, du skal undgå for at kunne "holde dampen oppe"?

 
Du – og de andre deltagere på workshoppen – kommer selv med emnerne og målet med workshoppen er, at komme tættere på, hvad der definerer og er det rigtige for dig. 

Vi slutter med plads til networking over et glas vin og snacks.

Målgruppe: Arrangementet er forbeholdt medlemmer, som er nye i deres første lederjob.  Det er gratis at deltage for medlemmer.

Tilmeld dig workshoppen.

 

 Kontakt i DDD

Gert.jpg 

Gert Aagaard van Hauen

Telefon: 3871 0888
E-mail: kursus@ddd.dk

 

Senest ændret 11-12-2018

Den Danske Dyrlægeforening  |  Peter Bangs Vej 30  |  DK-2000 Frederiksberg  |  Tlf. 3871 0888  |  E-mail: ddd@ddd.dk  |  CVR: 5608 5114 Følg os på LinkedINFacebookTwitter