E-læringskurser for dyrlæger

Som medlem af Den Danske Dyrlægeforening har du adgang til en række veterinærfaglige e-læringskurser som ren netbaseret undervisning.

E-læring er en fleksibel måde at modtage læring på, da du selv bestemmer, hvor og hvornår e-læringen skal foregå.

Du har adgang til følgende kurser:

Global undervisning i antibiotikaresistens
DTU Fødevareinstituttet udbyder kurset ’Antimicrobial resistance – theory and methods’ på den verdensomspændende onlinekursusportal Coursera. Her kan du få adgang til den nyeste viden om, hvordan bakterier udvikler resistens, og hvordan testmetoder virker. Siden kurset blev åbnet i juni 2017, har mere end 3.500 studerende fra hele verden tilmeldt sig kurset, der består af en række moduler med video-forelæsninger, opgaver og quizzer. Hele forløbet strækker sig over fem uger, og der er løbende ny kursusstart, så nye studerende kan hoppe på. Det er gratis at deltage i onlinekurset, men hvis du ønsker et kursusbevis, skal du betale et gebyr, ligesom du skal bestå en række quizzer.

Se mere på kortlink.dk/muvg

WVA (World Veterinary Association) Education Portal, hvor du har adgang til flere hundrede e-læringkurser udviklet for dyrlæger. Mange af kurserne er gratis. Du får adgang til kurserne, ved at oprette din egen konto, hvor du også kan holde styr på, hvilke kurser, du har gennemført. 

Læs mere om WVAs uddannelsesportal ved at klikke her.

"Saunders Solutions for Vets", der er en serie nyudviklede e-læringskurser for praktiserende smådyrsdyrlæger. Kurserne udbydes af Elsevier og Den Danske Dyrlægeforening har indgået aftale med Elsevier om at tilbyde kurserne til en favorabel pris. Medlemmer af DDD opnår 25 % rabat ved køb af kurserne. Målgruppen er praktiserende smådyrsdyrlæger.

Coursera - verdensomspændende onlinekursusportal
Coursera er en vedensomspændende online kursusportal, hvor du har gratis adgang til en række af verdens bedste online efteruddannelsesforløb udbudt af universiteter og anerkendte efteruddannelsesudbydere.

Kurserne omfatter indspillede video forelæsninger, peer-reviewed opgaver og community diskussionsfora. Når du gennemfører et kursus, får du et elektronisk kursuscertifikat.

 Kontakt i DDD

Gert.jpg 

Gert Aagaard van Hauen

Tel.: 3871 0888
E-mail: kursus@ddd.dk

 

Senest ændret 07-07-2017

Den Danske Dyrlægeforening  |  Peter Bangs Vej 30  |  DK-2000 Frederiksberg  |  Tlf. 3871 0888  |  E-mail: ddd@ddd.dk  |  CVR: 5608 5114 Følg os på LinkedINFacebookTwitter