Saunders Solutions for Vets

Den Danske Dyrlægeforening har indgået aftale med Elsevier om at tilbyde en række nyudviklede e-læringskurser for praktiserende smådyrsdyrlæger til en favorabel pris. Medlemmer af DDD opnår 25 % rabat ved køb af kurserne.

  

Kursusprogrammet består blandt andet af serierne: 

  1. "Small animal emergency medicine"
  2. "Small animal dentistry" og 
  3. "Professional skills".

Hver serie består af et kursus, der omfatter "core principles" og en række kurser baseret på et udvalg af relaterede centrale casestudier.

"Core principles"-kurset dækker de grundlæggende principper og interventioner inden for faget, og de relaterede casestudier anvender viden og færdigheder erhvervet efter en vellykket gennemførelse af "core principles"-kurset, og giver en grundig, praktisk og realistisk forankring i faget.

DDD Kursus har fået nogle af kurserne afprøvet af danske dyrlæger, der vurderer, at de vil kunne udgøre et fint supplement til eksisterende kursustilbud og læsning af fagbøger. Niveauet er basalt, men der vil stadig være tips og tricks at hente for mange. Niveauet vurderes at være på linje med basalniveauet på amerikanske veterinære kongresser.

Opbygningen af kursusprogrammet er enkelt og systematisk og gør, at man hurtigt vænner sig til rytmen i programmet. Der vil på enkelte områder være divergens mellem, hvordan praksisstrukturen er i Danmark sammenlignet med indholdet i e-læringskurserne, og dette kan føre til, at nogle svar bliver anderledes end programmet lægger op til.

Kursusprogrammet markedsføres under navnet "Saunders Solutions for Vets" og sælges gennem Elseviers partner "Vetacademy".

Aftalen med Elsevier giver også medlemmer af DDD mulighed for at opnå 25 % rabat på en række veterinærfaglige bøger under serien "Saunders Solutions in Veterinary Practice" samt andre af Elseviers Veterinary CPD Books.

Læs mere om kurserne og de bøger, du kan købe ved at klikke her.

 

Når du køber et e-læringskursus, vil rabatten være fratrukket den oplyste pris - så du skal ikke oplyse nogen "coupon code".

 Kontakt i DDD

Gert.jpg 

Gert Aagaard van Hauen

Tel.: 3871 0888
E-mail: kursus@ddd.dk

 

Senest ændret 10-05-2016

Den Danske Dyrlægeforening  |  Peter Bangs Vej 30  |  DK-2000 Frederiksberg  |  Tlf. 3871 0888  |  E-mail: ddd@ddd.dk  |  CVR: 5608 5114 Følg os på LinkedINFacebookTwitter