Årsmøde 2018

Årsmødelogo.png 

Kom og mød andre dyrlæger og veterinær-sygeplejersker og oplev et spændende fagligt program med top aktuelle foredragsholdere, generalforsamlinger og hyggeligt socialt samvær.

Tilmelding til årsmødet
Du kan tilmelde dig her.

Tilmeldingsfristen er fredag den 21. september 2018.


Se de foreløbige detailprogrammer her:

Faggruppe Familedyr

VSP Familiedyr

Faggruppe Heste

VSP Heste

Faggruppe Samfund, Sundhed og Velfærd

Faggruppe Svin (Kursus i Farmakologi)

Faggruppe Kvæg (Medlemsmøde og Kvægkonference) 

Fælles program


Udforsk programmet
Har du lyst til  at læse mere om årsmødets faglige temaer, indlægsholdere og se, hvilke firmaer, der deltager i årsmødets udstilling, så klik HER

Fejr dit jubilæum på årsmødet
Som noget nyt, har du mulighed for at bruge årsmødet at fejre dit 5 års jubilæum (dimitteret i 2013), dit 10 års jubilæum (dimitteret i 2008) eller dit 25 års jubilæum (dimitteret i 1993) som dyrlæge sammen med dine medjubilarer. I får mulighed for at sidde ved de samme borde  under festmiddagen fredag, så I kan fejre begivenheden sammen.

Der vil være en konkurrence om, hvilket af de tre jubilæumsårgange, der kan samle flest jubilarer til et fællesfoto, som bliver taget inden festen. Alle medvirkende får tilsendt fotoet efterfølgende og vi sørger også for, at der er en unik præmie til alle medvirkende jubilarer, på den vindende årgang.

I skal selv sørge for at koordinere, at så mange som muligt fra jeres årsgang vil være med til at deltage i årsmødet og i festlighederne. Forudsætningen for at deltage er, at du er medlem af Den Danske Dyrlægeforening.

Jubilæumstal.5.10.25.ballon.lille.jpg  


Årsmødets hovedsponsorer

​GuldsponsorBoehringer Ingelheim Animal Health Nordics, banner.jpg
​SølvsponsorLaan og Spar Bank_Logo_500x170.jpg
​SølvsponsorMSD Animal Health 500.jpg
​SølvsponsorPJD, banner tilrettet ach.jpg
​BronzesponsorAda's kæled.jpg
​BronzesponsorSalfarm.jpg
​BronzesponsorVet-Allergy.jpg
Bronzesponsorvettigo_logo_500x170px.jpg


Ud over hovedsponsorerne deltager mere end 50 andre firmaer og organisationer i årsmødets udstilling. Du kan se en liste over udstillere her

Nyt årsmødeformat
I år afholder Den Danske Dyrlægeforening årsmøde i et helt nyt format. Den bærende idé er at skabe en årlig begivenhed, som kan binde dyrlæger og veterinærsygeplejersker sammen i et stærkt fagligt fællesskab om deres fælles passion - at arbejde for at fremme dyrs og menneskers sundhed og velfærd.

Årsmødet afholdes den 27.-30. september 2018 på Hotel Nyborg Strand og alle dyrlæger og veterinærsygeplejersker indbydes til at være med i denne enestående begivenhed.

Årsmødet udgør en unik ramme for et ambitiøst efteruddannelsesprogram med top aktuelle foredragsholdere, fagpolitiske medlemsmøder og generalforsamlinger og et hyggeligt socialt samvær.

Årsmødet har fokus på faglighed og professionalisme. Det er den eneste begivenhed i Danmark, som samler dyrlæger og veterinærsygeplejersker og arrangementet rummer også en stor udstilling for firmaer og leverandører på det veterinære område. Der vil være masser af tid til uformel netværks-snak i udstillingsområdet, så du kan benytte lejligheden til at knytte nye kontakter eller dyrke de gamle. 

Vi forventer, at 700-800 dyrlæger, veterinærsygeplejersker og firmafolk vil deltage i årsmødet over de 3-4 dage arrangementet varer.

Omfattende fagligt program
Det faglige program afvikles over fire dage (torsdag til søndag) og omfatter følgende spor:

  • ét spor for kvægdyrlæger (workshop og medlemsmøde torsdag og kvægkonference fredag)
  • ét spor for hestedyrlæger (fredag, lørdag og søndag)
  • ét spor for svinedyrlæger (fredag)
  • tre spor for familiedyrsdyrlæger (fredag og lørdag)
  • én master class for familiedyrsdyrlæger (torsdag)
  • ét spor for veterinærsygeplejersker inden for hesteområdet (fredag)
  • to spor for veterinærsygeplejersker inden for familiedyrsområdet (fredag og lørdag)
  • ét spor for dyrlæger inden for biomedicin (fredag)
  • ét spor for dyrlæger inden for kødkontrol, fødevarekontrol og veterinært tilsyn (lørdag og søndag).

Programmet omfatter desuden et kortere tværfagligt programforløb (fredag), et fælles plenumforedrag for dyrlæger (lørdag) og et kortere programforløb for praksisejere (lørdag). Du kan læse mere om programmet her.

Programmet er spækket med aktuelle og spændende internationale og danske foredragsholdere. Det forventes, at ca. 70 indlægsholdere medvirker over de fire dage. Du kan læse mere om indlægsholderne her.

Generalforsamlinger
Alle dyrlægeforeningens medlemmer inviteres til at deltage i generalforsamlinger i faggrupper, Den Danske Dyrlægeforening, Dyrlægevirksomhedernes Arbejdsgiverforening og Ansatte Dyrlægers Organisation.

Generalforsamlingerne foregår som en del af årsmødet. Læs mere her


Vel mødt til årsmøde og generalforsamlinger.

Tilmelding til årsmøde og generalforsamlinger
Du kan tilmelde dig her.

 Kontakt i DDD

Anita.jpg

Anita Christensen

Gert.jpg

Gert Aagaard van Hauen

Telefon: 3871 0888
E-mail: kursus@ddd.dk

 

Senest ændret 17-09-2018

Den Danske Dyrlægeforening  |  Peter Bangs Vej 30  |  DK-2000 Frederiksberg  |  Tlf. 3871 0888  |  E-mail: ddd@ddd.dk  |  CVR: 5608 5114 Følg os på LinkedINFacebookTwitter