Tilmelding

Hvis du ønsker at deltage i Dyrlægernes Årsmøde, skal du tilmelde dig via hjemmesiden.
 
Når du er logget på, fremkommer dine personlige valgmuligheder ud fra de oplysninger, vi har om dig i DDDs medlemssystem og du får den rigtige pris. Tilmeldingen er derfor personlig – så hvis I er flere fra samme arbejdssted, der skal tilmeldes, skal I hver især logge ind og tilmelde jer enkeltvis.

Praksis login kan ikke bruges, kun personligt login.
 
Trin for trin

  • På forsiden og alle målgruppeforsider finder du linkknappen "Tilmelding arrangementer" - du kan også bruge dette link til DDD arrangementskalender
  • Herefter kommer DDD arrangementskalenderen frem, og du klikker på titlen "Dyrlægernes Årsmøde 2018".
  • Nederst på siden klikker du på "Tilmeld" og dernæst på "Næste" og fortsætter tilmeldingsproceduren. På sidste side skal du godkende tilmeldingen, og her kan du også skrive eventuelle bemærkninger (f.eks. særkost eller ændring af ansættelsessted)

Tilmeldingen er først registreret, når du til slut i tilmeldingsproceduren får et skærmbillede med teksten "Tak for din tilmelding. Du vil modtage en endelig bekræftelse pr. e-mail, når vi har godkendt din tilmelding".

Hvis du ikke har oprettet login, skal du starte med det (kun denne ene gang), dette gælder også, hvis du ikke er medlem af DDD.

Opret login

  • I en rød ramme øverst i højre hjørne på forsiden, klikker du på "Mit DDD" - og derefter på "Opret login" hvis du er medlem af DDD eller "Opret Portal-bruger login" hvis du er veterinærsygeplejerske eller udstiller.
  • Følg vejledningen - til sidst får du en e-mail med et password, du skal bruge for at logge på. Hvis du før har deltaget i DDD arrangementer, bruger du samme login som dengang. 
  • Hvis du har glemt dit password klikker du på "Glemt adgangskode" og du får tilsendt et nyt password.


Bemærkninger
Vi gør opmærksom på, at det kun er muligt at tilmelde én person ad gangen, og der skal være oprettet personligt login for hver person, der ønskes tilmeldt til Årsmødet.

Praksis eller firmaer, der ønsker at lade en person forestå tilmelding af flere deltagere fra samme praksis eller firma, skal derfor sikre sig på forhånd at have login-oplysninger for de personer, som ønskes tilmeldt. 

Kontakt os
Har du problemer med at tilmelde dig arrangementet, eller at få oprettet dit login, er du velkommen til at kontakte Anita Christensen på telefon 3913 1035 eller via e-mail ach@ddd.dk.

Årsmødelogo.png 

 Kontakt i DDD

Anita.jpg

Anita Christensen

Gert.jpg

Gert Aagaard van Hauen

Telefon: 3871 0888
E-mail: kursus@ddd.dk 

 

Senest ændret 13-06-2018

Den Danske Dyrlægeforening  |  Peter Bangs Vej 30  |  DK-2000 Frederiksberg  |  Tlf. 3871 0888  |  E-mail: ddd@ddd.dk  |  CVR: 5608 5114 Følg os på LinkedINFacebookTwitter