Efteruddannelse på KU og AU

Målrettet efteruddannelse for dyrlæger i smådyrspraksis
Du har nu mulighed for at styrke dine færdigheder og kompetencer i klinisk smådyrspraksis med et universitetsbaseret efteruddannelsesforløb. Den Danske Dyrlægeforening udbyder sammen med IKVH, KU SUND en masteruddannelse i klinisk familiedyrsvidenskab - Companion Animal Clinical Science.

Masteruddannelsen udbydes på KU SUND. Første halvdel af masteruddannelsen (svarende til 30 ECTS point) udgør  fagdyrlægeuddannelsen i klinisk familiedyrsvidenskab. Masteruddannelsen i Companion Animal Clinical Science giver praktiserende dyrlæger, der har to års professionel erfaring fra smådyrsdyrspraksis, en videnskabelig baseret efteruddannelse i både anvendt og avanceret veterinært metodologi, parakliniske discipliner og klinisk beslutningstagning. Den studerende vil opnå specialiserede viden, færdigheder og kompetencer inden for en af syv specialiseringer – hhv. kirurgi, intern medicin, billeddiagnostik, klinisk patologi, kardiologi, neurologi og onkologi.

Praktiserende dyrlæger med en fagdyrlægeuddannelse inden for smådyrsområdet har nu mulighed for at følge et sammenhængende, ECTS-givende, universitetsbaseret efteruddannelsesforløb, som direkte overbygning på fagdyrlægeuddannelsen.

Læs mere om masteruddannelsen her

Andre uddannelser for dyrlæger
KU udbyder også en række andre uddannelser målrettet dyrlæger. Det drejer sig om masteruddannelsen i fødevarekvalitet og -sikkerhed og LabVet Europe, der er et online uddannelsesforløb for dyrlæger, der arbejder med forsøgsdyr. 

Man kan tilmelde sig enkelte moduler/kurser eller hele uddannelsen. 

Læs mere om uddannelserne ved at klikke på nedenstående links:

Master i Fødevarekvalitet og -sikkerhed

LabVet Europe
 
Masteruddannelse på AU
Aarhus Universitet udbyder en masteruddannelse i Vurdering af husdyrvelfærd i primærproduktionen. Uddannelsen er blandt andet målrettet akademikere, der arbejder med dyrevelfærd i private certificeringsordninger og dyrlæger og konsulenter involveret i produktions- og sundhedsrådgivning. Læs mere om uddannelsen ved at klikke på nedenstående link:

Master i Vurdering af husdyrvelfærd i primærproduktionen

 Kontakt i DDD

Gert.jpg 

Gert Aagaard van Hauen

Telefon: 3871 0888
E-mail: kursus@ddd.dk

 

Senest ændret 07-11-2018

Den Danske Dyrlægeforening  |  Peter Bangs Vej 30  |  DK-2000 Frederiksberg  |  Tlf. 3871 0888  |  E-mail: ddd@ddd.dk  |  CVR: 5608 5114 Følg os på LinkedINFacebookTwitter