Løn, honorarer og satser

Penge-lønstatistik (2).jpg
Som medlem af DDD får du hjælp til de årlige lønforhandlinger.

Hvis du er ansat dyrlæge i klinisk praksis, er området styret af aftalen mellem Dyrlægevirksomhedernes Arbejdsgiverforening og Ansatte Dyrlægers Organisation (ADO) (læs mere her).

Hvis du er ansat på en individuel kontrakt, er det dig selv, der skal forhandle med arbejdsgiveren, men du kan få råd og vejledning i DDD. Her på DDDs hjemmeside kan du finde en lønstatistik, som kan være et godt værktøj. Desuden kan du ringe til sekretariatet, hvor du kan få hjælp og sparring til forhandlingerne.

For ansatte i det offentlige vil det være tillidsrepræsentanten, der forhandler din løn. Hvis der ikke er en tillidsrepræsentant, er det DDD der forhandler din løn, men det sker i tæt dialog med dig. I dialog med dig udvikler vi kravene og skaber argumenterne. DDD forhandler med arbejdsgiveren, men der bliver først indgået en aftale, når du har accepteret den.

Størstedelen af forhandlingerne foregår via e-mail og telefon, men hvis det går i hårdknude, eller der er særlige vanskelige forhandlingsvilkår, så kommer DDDs forhandlingskonsulent ud på arbejdspladsen.

Du kan finde basisløntabeller, regneark og lønstatistikker  her på hjemmesiden til brug for lønforhandlingerne (kræver login).
 

 

Senest ændret 09-10-2017

Den Danske Dyrlægeforening  |  Peter Bangs Vej 30  |  DK-2000 Frederiksberg  |  Tlf. 3871 0888  |  E-mail: ddd@ddd.dk  |  CVR: 5608 5114 Følg os på LinkedINFacebookTwitter