Lønsikring

DDDs Lønsikring er et tilbud til dyrlæger om at være sikret et vis indtægt ud over dagpenge i tilfælde af arbejdsløshed.
 
For dyrlæger er der en væsentlig forskel mellem dagpenge og løn, og i en overgangsperiode kan der være behov for en ekstra indtægt til at klare de faste udgifter.
  
Der er forskellige tilbud vedrørende beløb og i hvor lang en periode, du ønsker lønsikringen. Prisen på forsikringen afhænger af disse valg.
 
Der er selvfølgelig tilknyttet visse betingelser for, at du kan tegne forsikringen. Det er blandt andet en betingelse, at du ikke har kendskab til, at du bliver arbejdsløs, før du køber forsikringen. En anden betingelse er, at du er mellem 18 og 55 år, arbejder mere end 16 timer om ugen og er medlem af en dansk A-kasse.
 
DDDs Lønsikrings tilbud kan tegnes af både selvstændige erhvervsdrivende og offentligt og privatansatte lønmodtagere. Det er dog en betingelse, at du er medlem af DDD.
 
Uddybende spørgsmål til forsikringen kan besvares af Topdanmarks Hotline på 44 74 35 50.
 

Nyt tilbud
Pr. 1. januar 2018 kan DDD desuden tilbyde en aftale om lønsikring i samarbejde med Akademikernes A-kasse, der ligeledes udbydes af Topdanmark.

Du kan her sikre dig helt op til 90 pct. af din nuværende løn inkl. dagpenge og andre ydelser. Du vælger selv, om du vil være sikret i 6 eller 12 måneder ad gangen - højst 36 måneder i alt.

Forsikringen dækker, hvis du bliver afskediget – ikke, hvis du selv siger op. Det er desuden et krav for at kunne købe forsikringen, at du er medlem af Akademikernes A-kasse. Læs mere om denne aftale

Hvis du ikke er medlem af AKA, kan du købe Topdanmarks egen Lønsikring, som også er et rigtig godt supplement til dagpengene.

Læs mere om Topdanmarks Lønsikring med anden a-kasse.

 

Senest ændret 29-10-2018

Den Danske Dyrlægeforening  |  Peter Bangs Vej 30  |  DK-2000 Frederiksberg  |  Tlf. 3871 0888  |  E-mail: ddd@ddd.dk  |  CVR: 5608 5114 Følg os på LinkedINFacebookTwitter