Gå til sidens indhold

Stort engagement og debatlyst på årsmødet i Nyborg

Dyrlæger, studerende, veterinærsygeplejersker og udstillere fra nær og fjern - næsten 1.000 i alt - deltog i Den Danske Dyrlægeforenings årsmøde. Det blev til tre intense årsmødedage i god stemning fra start til slut.

C4E7A750 DB72 4636 98D0 ADEC09DADF43 1 201 A (1)

Under mottoet "Det handler om dig, dit fag og din forening" kunne Den Danske Dyrlægeforening igen, efter sidste års corona-lockdown, åbne dørene og byde inden for til tre faglige årsmødedage den 7.-9. oktober på Hotel Nyborg Strand. I alt deltog 997 i årsmødet - det er ny rekord!

Programmet var spækket med interessante vinkler på en lang række faglige og aktuelle emner. Og som altid var de mange deltageres engagement og debatlyst stor.  

Formand for Den Danske Dyrlægeforening Hanne Knude Palshof takker alle, der var med til at gøre årsmødet til noget helt særligt.

- Det har været nogle rigtig dejlige dage. De har summet af kollegialitet, faglighed og masser af socialt samvær. Det her er det, der styrker vores fælles værdi som dyrlæger og vores enhedsforening, siger DDD-formanden. 

Tak til alle udstillere og en helt særlig tak til vores guldsponsor: Zoetis, sølvsponsorer: Kruuse, E-vet og Boehringer Ingelheim samt bronzesponsorer: MSD Animal Healt, Lån & Spar, Ada's Kæledyrskrematorium, PJD, Equidan Vetline og Triolab for at bakke op om denne årlige begivenhed.

Ny- og genvalg på generalforsamlingerne

Undervejs i programmet blev der holdt generalforsamlinger i faggrupperne, Dyrlægevirksomhedernes Arbejdsgiverforening, Ansatte Dyrlægers Organisation og i Den Danske Dyrlægeforening.

  • Hanne Knude Palshof blev genvalgt for en ny 2-årige periode som formand for Den Danske Dyrlægeforening.
  • I Ansatte Dyrlægers Organisation blev Karen Dieckmann og Neel Larsen genvalgt. Ny i bestyrelsen er Anne Marie Lassen-Nielsen, der tager over efter Mia Vorslund-Kiær. På suppleantposterne var der nyvalg til Anne Buhl Vedel Christoffersen (1. suppleant), Karen Charlotte B. Østergaard blev genvalgt som 2. suppleant og Carsten Fihl nyvalgt som 3. suppleant. 
  • I Dyrlægevirksomhedernes Arbejdsgiverforening blev Kenneth Engelund Lassen og Ninna Westphael genvalgt på suppleantposterne som henholdsvis 1. og 2. suppleant.
  • I Faggruppe Kvæg blev Peter Vase Hansen genvalgt som næstformand, og der var nyvalg til Anne Skovbjerg Christensen. Hun afløser Emil Nyborg Rasmussen. Anne Katrine Aagaard blev genvalgt som suppleant.
  • I Faggruppe Svin blev Anne Ovesen valgt som ny næstformand. Hun erstatter Inge Larsen. Der var nyvalg til Dan Bysted på suppleantposten.
  • I Faggruppe Biomedicin blev Ida Thøfner valgt som næstformand og Elisabeth Breinhild-Daldorph som nyt bestyrelsesmedlem.
  • I Faggruppe Familiedyr blev Christine Fossing genvalgt som formand. Ny i bestyrelsen er Mia Vorslund-Kiær. Hun afløser Mette Halck, der fortsætter som 1. suppleant. Som 2. suppleant blev Jette Watson Christiansen genvalgt.
  • I Faggruppe Dyresundhed og Fødevaresikkerhed blev Mette Gantzhorn genvalgt som formand. Der var også genvalg til Bente Pedersen som bestyrelsesmedlem. På suppleantposterne blev Sussi Rust Graversen nyvalgt som 1. suppleant, og der var genvalg til Marie Lykke Kaup som 2. suppleant.
  • I Faggruppe Heste blev Jesper Grud Rosenmeier genvalgt. Der var også genvalg til Lars Bak og Rikke Delany på suppleantposterne - henholdsvis som 1. og 2. suppleant.

Billeder fra DDDs generalforsamling fredag den 8. oktober