Gå til sidens indhold
Jobopslag

Årslev Dyreklink A/S søger dyrlæge til fast stilling (30-37 timer)

Kan du se dig selv som dyrlæge på Midtfyn i en smådyrspraksis, der favner fra almene konsultationer til specialiseret behandlinger og spændende vagtarbejde?

Vi ønsker en holdspiller, der er initiativrig og har godt humør. Det er vigtigt, at du engagerer dig fagligt i dine patienter og har god klientkontakt.

Til gengæld får du en rummelig arbejdsplads, hvor der er højt til loftet, gode kollegaer og mulighed for at sætte dit præg på arbejdsdagen.

Stillingen ønskes besat omkring 1.1.24. Der vil som udgangspunkt være 4 dages arbejdsuge med en ugentlig fridag og 8 skiftet vagt.

Vi lægger vægt på høj faglighed, godt arbejdsmiljø og god klientkontakt. Det skal være en god og hyggelig oplevelse at komme på Årslev Dyreklinik med sit kæledyr. Vi er 8 dyrlæger og 5 VSP´er samt 3 elever.

Årslev Dyreklinik er en veludstyret dyreklinik med 7 narkosestationer, 2 tandstationer med tandrøntgen, 2 operationsstuer, ny CT-scanner, ultralydsscanner, digitalt røntgen, endoskopi og fuldt idexx lab.

Der udføres også en del reproduktion og kardiologi på klinikken. Dit arbejdet vil bestå af en del konsultationer med medicinske patienter samt kirurgiske indgreb. Afhængig af kompetencer er der mulighed for specialisering.

Forespørgsel til stillinger kan rettes til: Steffen Knold 2533 1892 efter kl. 17.00 eller Peter Knold 2217 6449 efter kl. 17.00

Ansøgninger behandles løbende.

Skriftligt ansøgning på mail: knold@aarslevnet.dk