Vær med i DDDs LinkedIn-grupper

Det professionelle, sociale netværk LinkedIn har for alvor vundet indpas i danske virksomheder. Det bliver brugt flittigt til rekruttering, og det er et fantastisk værktøj til etablering og vedligeholdelse af gode og professionelle netværksrelationer.

Din personlige profil kan synliggøre din faglige viden og dine kompetencer og fungere som et digitalt CV, der arbejder for dig - også når du selv er offline. Din profil er samtidig en vidensbank for alle de mange kompetencer, dit netværk rummer.

Ved at være tilmeldt grupper på LinkedIn kan du synliggøre dine faglige interesser, deltage i debatter og udvide dit netværk. Læs mere om LinkedIn-grupper på www.modernejobsoeger.dk

Hvis du har en profil på LinkedIn, kan du, alt efter om du er medlem af Ansatte Dyrlægers Organisation (ADO) eller Dyrlægevirksomhedernes Arbejdsgiverforening (DA), tilmelde dig de to LinkedIn-grupper (se herunder).

DDD har ligeledes en LinkedIn-gruppe for dyrlæger, der arbejder i Life science. Her kan man poste faglige eller praktiske spørgsmål til andre dyrlæger, invitere på virksomhedsbesøg, faglige oplæg eller måske til sit ph.d.- forsvar. Her kan også rejses spørgsmål og ønsker til Dyrlægeforeningen.

ADOs LinkedIn-gruppe finder du via dette link: ADO – Ansatte Dyrlægers Organisation

DAs LinkedIn-gruppe finder du via dette link:
Dyrlægevirksomhedernes Arbejdsgiverforening

LinkedIn-gruppe for dyrlæger i Life Science finder du via dette link: Danske dyrlæger i Life Science

Alle grupper giver mulighed for på en nem måde at pleje dit netværk og selv igangsætte debatter eller engagere dig i dem, der allerede er sat i gang.

Kom godt fra land
Den Danske Dyrlægeforening virksomhedsprofil på LinkedIn kan du bl.a. hente tips om, hvordan du opretter din profil, så den er synlig og professionel, og hvordan du kan finde nye spændende kontakter gennem LinkedIn.

 

 

Senest ændret 16-12-2016
Den Danske Dyrlægeforening   |   Peter Bangs Vej 30   |   DK-2000 Frederiksberg   |   Tlf. 3871 0888   |   E-mail: ddd@ddd.dk   |   CVR: 5608 5114 Følg os på LinkedIN Facebook