Ny aftale for dyrlæger ansat i klinisk praksis er på vej

Ansatte Dyrlægers Organisation (ADO) og Dyrlægevirksomhedernes Arbejdsgiverforening (DA) er blevet enige om en ny 3-årig overenskomst for dyrlæger ansat i klinisk praksis.

Resultatet omfatter bl.a. lønstigninger, et nyt merarbejdstillæg og præcisering af vagtarbejde på B-kontrakt.

Alle stemmeberettigede medlemmer modtager en mail - enten fra ADO eller DA - med en gennemgang af det samlede overenskomstresultat samt et link til at stemme.

Aftalen var planlagt til at blive sendt til afstemning i sidste uge, men af forskellige årsager er processen beklageligvis blevet forsinket, hvorfor afstemningen først sættes i gang i løbet af denne uge (uge 22). Hold derfor øje med din mail, hvor linket til afstemningen udgår i løbet af uge 22. Der er risiko for, at mailen havner i dit spamfilter/indbakke. Tjek derfor din spam-indbakke for, at afstemningsmailen skulle være havnet der.  

Den nye overenskomst præsenteres også i Dansk Veterinærtidsskrift, der udkommer om et par dage. I samme nummer kan du læse ADOs og DAs kommentarer til den nye overenskomst – du kan også se dem her: Klarere regler og mere fleksibilitet

Den Danske Dyrlægeforening  |  Peter Bangs Vej 30  |  DK-2000 Frederiksberg  |  Tlf. 3871 0888  |  E-mail: ddd@ddd.dk  |  CVR: 5608 5114 Følg os på LinkedINFacebookTwitter