Dansk dyrlæge i bestyrelsen for den europæiske dyrlægeforening, FVE

Ved generalforsamlingen i den europæiske dyrlægeforening, FVE, blev tidligere formand for Den Danske Dyrlægeforening, dyrlæge Arne Skjoldager, valgt til bestyrelsen.  Sammen med repræsentanter fra Holland, England, Ungarn og Spanien, skal Arne Skjoldager være med til at sikre europæiske dyrlægers interesser i Europa.

”Det bliver rigtig spændende med en dansk repræsentant i bestyrelsen”, siger nuværende formand for Den Danske Dyrlægeforening, Carsten Jensen. ”Arnes udsyn, viden og erfaring fra forskellige arbejdsområder og bestyrelser, vil komme alle europæiske dyrlæger til gavn”.

”I alle europæiske lande er spørgsmål om sundhed for mennesker og dyr og dyrevelfærd på dagsordenen. Danmark er foregangsland i forhold til mange andre europæiske lande i forhold til antibiotikaforbrug og resistens forebyggelse. Med Arne i bestyrelsen vil vi forhåbentlig kunne udbrede den nordiske tilgang til medicinanvendelse, og på internationalt plan være med til at sikre korrekt anvendelse af medicin og bekæmpe resistensudviklingen”.

Den Danske Dyrlægeforening ønsker Arne stort tillykke med valget, og ser frem til i første omgang to gode år med en dansk dyrlæge i bestyrelsen.

Bestyrelsen består i øvrigt af:
Formand: Rafael Laguens, Spanien
4 næstformænd, Arne Skjoldager, DK, Andrew Robinson, UK´, Zsolt Pinter, Ungarn og Rens van Dobbenburg, Holland

Bestyrelsen er valgt for to år.

Den Europæiske Dyrlægeforening(FVE) blev etableret i 1975 og repræsenterer 46 veterinære organisationer fordelt på 38 europæiske lande.

Læs mere om den europæiske dyrlægeforening på www.fve.org

Yderligere oplysninger hos formanden for Den Danske Dyrlægeforening, Carsten Jensen, på telefon 27 80 17 24.

Den Danske Dyrlægeforening  |  Peter Bangs Vej 30  |  DK-2000 Frederiksberg  |  Tlf. 3871 0888  |  E-mail: ddd@ddd.dk  |  CVR: 5608 5114 Følg os på LinkedINFacebookTwitter