Uddannelsen

Uddannelsen til veterinærsygeplejerske tager ca. 3 år og 10 uger. Uddannelsen veksler mellem praktik i praktikvirksomheden samt skoleophold. Af den samlede uddannelsestid er 50 uger skoleophold.

Efter ca. 1 år og 10 måneder er eleven uddannet veterinærsygehjælper, hvorefter eleven kan læse videre til veterinærsygeplejerske. Af den samlede uddannelsestid er 25 uger skoleophold.

Kan jeg læse videre?
Du kan holde dig opdateret inden for dit fag med relevante kurser.

Hvor kan man have sine skoleophold?
Der er kun et sted i Danmark, hvor veterinærsygeplejerskeelever kan få sine skoleophold. Det er på Hansenberg i Kolding, der er den eneste skole, der har uddannelsen som veterinærsygeplejerske.

Du kan læse mere om Hansenberg og veterinærsygeplejerskeuddannelsen på Hansenbergs hjemmeside  

Vær opmærksom på - for at blive veterinærsygeplejerske skal man have en praktikplads (Praktiklisten offentliggøres i ugen efter påske) eller en kvoteplads (læs mere herom på Hansenbergs hjemmeside) for at kunne begynde på uddannelsen som veterinærsygeplejerske/
veterinærsygehjælper.

 Kontakt i DDD

Cecilie.jpg

Cecilie Pramming

Telefon: 3871 0888
E-mail: dfu@fsek.dk

 

Senest ændret 20-03-2019

Den Danske Dyrlægeforening  |  Peter Bangs Vej 30  |  DK-2000 Frederiksberg  |  Tlf. 3871 0888  |  E-mail: ddd@ddd.dk  |  CVR: 5608 5114 Følg os på LinkedINFacebookTwitter