Faggruppe Kvæg og andre Produktionsdyr (FKP)


Hvad er faggruppens formål?
Faggruppe Kvæg skal bedst muligt varetage medlemmernes faglige og fagpolitiske interesse i et tæt samarbejde med DDDs hovedbestyrelse og andre organisationer i DDD.

Faggruppe Kvægs fornemste opgave er at arbejde for, at der skabes de bedst mulige rammer for, at kvægdyrlægerne kan levere et fagligt, solidt stykke arbejde. Denne opgave løses bedst i en løbende og åben dialog med medlemmerne, sådan at mål og muligheder konstant holdes for øje.

Kvægdyrlægerne skal sammen med landmanden arbejde for en sund ko, en sund produktion og et sundt image for såvel landmand som kvægdyrlæge.

Hvad kendetegner medlemmerne i faggruppen?
Det er moderne kvægdyrlæger, der ud fra en solid faglighed er i stand til gennem samarbejde og formidling at levere sundhedsrådgivning af høj standard.

Det kliniske arbejde, og dermed det indgående kendskab til besætningen, spiller fortsat en meget central rolle som grundlag for at finde de rigtige løsninger til den enkelte besætning og den enkelte ko.

Hvilken rolle spiller faggruppen for det faglige og fagpolitiske arbejde i Den Danske Dyrlægeforening?
faggruppe Kvæg spiller en meget aktiv rolle i DDD for at sikre, at kvægdyrlægerne opnår de bedst mulige løsninger.

Hvorfor skal jeg være medlem af faggruppen?
Hvis du er til drøvtyggere, er det her, der er valuta for pengene. Vi taler din sag, og du har altid mulighed for at blive hørt.

Hvis du er til mink, fisk eller fjerkræ – er det også os, der arbejder for dig.

 

 

Senest ændret 14-09-2017

Den Danske Dyrlægeforening  |  Peter Bangs Vej 30  |  DK-2000 Frederiksberg  |  Tlf. 3871 0888  |  E-mail: ddd@ddd.dk  |  CVR: 5608 5114 Følg os på LinkedINFacebookTwitter