Gå til sidens indhold

VSP-overenskomstforhandling og konfliktvarsel

DA har udarbejdet en juridisk og praktisk FAQ, så du som arbejdsgiver ved, hvordan du skal forholde dig, hvis den varslede konflikt bliver en realitet.

DA har den 21. december 2021 modtaget skriftligt konfliktvarsel fra Veterinærsygeplejerskernes Fagforening. Hvis en strejke bliver aktuel, kan den tidligst træde i kraft den 1. februar 2022.
DA opfordrede primo december Forbundet til at mødes ved forhandlingsbordet, og foreslog fem konkrete datoer i december måned. Forbundet har ikke reageret på denne invitation.

Strejkevarslet omfatter samtlige medlemmer af Veterinærsygeplejerskernes Fagforening, dog ikke elever. Forbundet angiver samtidig, at deres medlemmer vil blive udtaget til strejke. Det er derfor endnu uklart, om Forbundet vil pålægge alle veterinærsygeplejersker at strejke, eller om en udtagelse vil medføre iværksættelse af punktstrejker, hvor kun nogle medlemmer konflikter.

DA vil endnu en gang opfordre Forbundet til at mødes til forhandlinger, og håber at Forbundet tager imod vores invitation denne gang.

FAQ:

Senest opdateret den 21. december 2021