Gå til sidens indhold

Kontakt til ADO

Skriv til ado-forhandling@ddd.dk eller ring på telefon 3871 0888

C6A7283

OK24 i staten

På statens områder er der indgået forlig om en ny 2-årig overenskomst. Forliget indebærer en økonomisk ramme på 8,8 % over de kommende to år.

Læs mere
Ok Kp

Overenskomstforhandlinger i klinisk praksis

Fornyelse af overenskomsten mellem ADO og DA for dyrlæger i klinisk praksis er færdigforhandlet og sendt til afstemning.

Læs mere
C6A2914

Branchevejledning om godt arbejdsmiljø

Få gode råd og vejledning til at sikre et godt og sundt arbejdsmiljø.

Læs mere
C6A6765

Vi støtter dig gennem alle faser af dit arbejdsliv

Ansatte Dyrlægers Organisation (ADO) er fagforeningen særligt for dig, der er ansat dyrlæge i det private eller offentlige. Vi arbejder for din udvikling, trivsel og position, og for at dine betingelser og vilkår kan blive så fleksible og tilpassede, som du har brug for. Med dit medlemskab får du viden, rådgivning og et fællesskab, du ikke finder andre steder.

Læs mere om ADO
Barsel (1)

Skal du på barsel?

Når du skal være mor eller far, har du ret til at være fraværende fra arbejdet for at passe den lille ny. Få overblik over, hvilke regler der gælder, og hvad du skal gøre hvornår.

Graviditet, barsel og børn

Ansættelseskontrakt

Få råd og vejledning, så du bliver bedst muligt stillet i din kontrakt

Skostald Dvt

Podcast: Trivsel blandt nyuddannede dyrlæger

Det første job kan både være en forløsende tid, hvor man endelig får lov til at prøve kræfter med det fag, man har uddannet sig i, men det kan også opleves som et pres for at slå til og gøre det godt nok. Hent gode råd til, hvordan du får en god start på arbejdslivet.

Lyt med

Nyt fra bestyrelsen

Følg ADO på Facebook