Gå til sidens indhold

Projektledelse

Den Danske Dyrlægeforening samarbejder med Promentum, som er en anerkendt udbyder af projektlederuddannelser. Dette betyder, at du som medlem af DDD får du rabat på deltagelse i Promentums uddannelser inden for projektledelse og -implementering. Rabatten varierer – men ligger typisk på 15-20 %.

Kontakt Promentum på telefon 6074 3050 og få oplyst din særpris. Husk at angive dit medlemskab af DDD, når du tilmelder dig kurser.

 • Projektlederuddannelsen

  Kursusforløbet varer i alt 8 dage + 1 eksamensdag og 1/2 dag til feedback. 

  Uddannelsen giver dig et solidt kompetenceløft inden for projektledelse. Projektlederuddannelsen har fokus på at give dig værktøjerne til at skabe den ønskede effekt med dine projekter. 

  Efter uddannelsen vil du kunne udvikle og drive større komplekse projekter og være klædt på til at håndtere projektets interne og eksterne interessenter.

  Du vil kunne forstå de særlige udfordringer, der kendetegner arbejdet med projektledelse. Og du vil kende dine egne styrker og svagheder i relation til din rolle som projektleder.

  Læs mere om projektlederuddannelsen på promentums hjemmeside.

 • Implementeringsuddannelsen

  4 x 2-dages moduler. Der er 6-8 uger mellem hvert modul. Hvert modul følges op af en sparringsseance med din underviser samt refleksion med 2-3 andre på uddannelsen, hvor der er fokus på at få omsat den nye viden til din hverdag. Og du arbejder med dit eget forandringsprojekt undervejs.

  Kursusforløbet er for dig, der allerede er ansvarlig for større forandringsprojekter eller som netop står over for at skulle starte dit første større forandringsprojekt, og ønsker at videreudvikle og styrke dine personlige forandringsledelses- og implementeringskompetencer.

  Læs mere om implementeringsuddannelsen  på Promentums hjemmeside.

Kontakt

Gert Aagaard van Hauen
Chefkonsulent

Karriere / Kurser / Kompetencer / Netværk

Gert