Gå til sidens indhold

Om DDD Kursus

Den Danske Dyrlægeforening er en central aktør inden for dyrlægers efter- og videreuddannelse.

_Q6Q9714.jpg

DDD Kursus er Den Danske Dyrlægeforenings kursusvirksomhed. DDD Kursus udbyder efteruddannelse, kursus- og konferenceaktiviteter inden for hele det veterinære fagområde.

Formålet er at medvirke til at sikre, at danske dyrlæger til stadighed besidder faglige og personlige kompetencer, der harmonerer med klienternes og samfundets krav og forventninger.

Efteruddannelsesaktiviteterne udvikles og udbydes i samarbejde med foreningens faggrupper, ADO og DA, men DDD Kursus samarbejder også med eksterne aktører som universiteter, landbrugets organisationer og andre foreninger. Målet er at sikre et relevant og aktuelt udbud af læringstilbud for dyrlæger.

Et af de mange efteruddannelsestilbud er fagdyrlægeuddannelsen, som DDD Kursus udbyder inden for områderne smådyr, heste, kvæg og grise. Fagdyrlægeuddannelsen er et sammenhængende 2-årigt uddannelsesforløb, der giver kursisterne bredt anerkendte kompetencer og stærke faglige netværk.

Læringen foregår på et højt fagligt niveau i samspil med forskere og fagfolk og med fokus på at gøre læringen anvendelig til problemløsning og udvikling i praksis.

Medarbejdere i DDD Kursus

  • Gert Aagaard van Hauen har det overordnede ansvar for kursusvirksomheden.
  • Anita Christensen har ansvaret for den praktiske administration af DDD Kursus’ arrangementer, herunder udstillinger o.l.

Kontakt

Gert Aagaard van Hauen
Chefkonsulent

Karriere / Kurser / Kompetencer / Netværk

Gert

Kontakt

Anita Christensen
Kursussekretær

Karriere / Kurser / Kompetencer / Netværk

Anita Ny