Gå til sidens indhold
På grund af implementering af nyt medlemssystem er der lukket for telefonkontakt til DDD fra den 18. - 25. juni FAQ

Praktik i studietiden

Hvis du i studietiden gerne vil opleve, hvordan det er at arbejde i fx klinisk praksis, kan du som veterinærstuderende gennem DDD få kontakt til praktiksteder.

AKA 1 Praktik (1)

At være i praktik under studietiden har mange fordele:

  • Du får en enestående mulighed for at bruge al din teoretiske viden i praksis
  • Du får udvidet dit netværk som studerende, hvilket kan blive en gevinst, når du som kandidat skal søge job
  • Det er en god mulighed for at snuse til livet i praksis og forskellige fagområder. På den måde kan du tage din beslutning om dit fremtidig job på et solidt grundlag.

I løbet af studietiden kan du komme i så mange praktikforløb, som du selv ønsker og har plads i kalenderen til - det er blot at kontakte praktikværterne.

I boksen finder du alle kontaktoplysningerne på praktikværter, der tilbyder praktik i praksis. Praktikværterne ser frem til at blive kontaktet og vise dig, hvordan dyrlægens hverdag ser ud, og hvilke arbejdsopgaver der er.

I boksen finder du også en liste til inspiration, hvis du skal søge praktikophold i forbindelse med din differentiering inden for one health. Listen er ikke udtømmende - har du gode forslag eller erfaringer, som du vil dele med dine medstuderende, er du velkommen til at kontakte DDD.

Særligt tilskud til praktikordning i kvægpraksis

Forud for valg af differentiering har du mulighed for at komme i praktik i en kvægpraksis i en uge med transport betalt af Faggruppe Kvæg og logi betalt af praksis. 

Du skal selv tage kontakt til praksis og aftale det videre forløb.

Du kan læse mere om ordningen her

God fornøjelse