Gå til sidens indhold

Nyheder

 • Partnermøde i Dyrevelfærdsmærket

  Dyrevelfærdsmærket oplever støt vækst i tilmeldte besætninger, og går fremtiden i møde med en ambitiøs strategi, samtidig med at et fælles europæisk dyrevelfærdsmærke rykker tættere på. Her er de vigtigste opdateringer fra årets partnerskabsmøde med Dyrevelfærdsmærket.

  Læs mere
 • Vedtægtsændring: DA vil afskaffe det personlige medlemskab

  Med et forslag til vedtægtsændringer tager Dyrlægevirksomhedernes Arbejdsgiverforening på generalforsamlingen til oktober skridtet fuldt ud og lægger op til at afskaffe det personlige medlemskab. Hvis der er opbakning til forslaget, vil virksomhedsmedlemskabet fremover gælde som det eneste.

  Læs mere
 • Nu kommer der mindstekrav til hold af katte

  DDD er glad for, at der nu fastsættes mindstekrav for hold af katte, men der mangler fortsat forbedrende tiltag.

  Læs mere
 • Nyt samarbejde med Købstædernes Forsikring: Få medlemspris på forsikringer

  Den Danske Dyrlægeforening har indgået nyt samarbejde med Købstædernes Forsikring. For dig som medlem betyder det, at der er mulighed for at få meget fordelagtige forsikringer og rådgivning til medlemspris.

  Læs mere
 • Ny vejledning til røntgenoptagelser af dyr i klinisk praksis

  I morgen fredag den 12. maj udkommer en længe ventet røntgenvejledning i en ny, revideret udgave. Vejledningen tager hensyn til både fagpersoners råderum og optimal sikkerhed i forbindelse med røntgenundersøgelser af dyr. Det betyder, at alle relevante faggrupper med ro i maven fortsat kan anvende røntgenundersøgelse af dyr som et berettiget diagnostisk værktøj.

  Læs mere